2777
2789

ببینید ی اصطلاح ما نمیتونیم بگیم دوسشون نداریم نه! 

اما اگع مردی زمانی فقط با همسرش خوب باشه ک خانمش با مادرشوهرش عالیه عالی باشه 

و اگ ی روز با مادر شوهر حرف نزنی فقط یک روز 

و اقا از این خانم زده بشه و بهش کم توجه کنه 

چه برداشتی می کنید !

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرار نیست بعد ازدواج انقدر پیش پدر مادرا باشید که بخواد از این مسائل پیش بیاد.اگر قراره اینطور باشه همون بمونید خونه مامان باباهاتون 

وقتے دیدین یڪے نمیخوادتون، اگه همون اول برین فقط دلتون میشڪنه ولے اگر به بودن باهاش اصرار ڪنین غرورتونم میشڪنه!

اه چه مرد مامانی و حال بهم زنی

من باشم خودشو مادرشو آدم حساب نمیکنم 

خداروشکر خونه دار شدیم🥰لطف کنید یه صلوات بفرستین هرچه زودتر قرضامونو بدیم❤️‍🩹هرکی فرستاد بگه براش آیت الکرسی بخونم❤️

خب این داستان باید دوطرفه باشه

یعنی ننه ایشونم باید صدشو برای عروس بزاره و عالیه عالی باشه

اگه شرایط به این نقطه رسیده تازه میتونیم درمورد این‌ فرد نظر بدیم 

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

و اگر یک طرفه باشه این موضوع ؟

انگار یه زندگی سه نفره دارن که یه نفر این وسط فدای اون دوتا میشه😕

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY