2777
2789

نمیگم مثلا اندامم بشه مثله بدنسازا و .. نه 

فقط یکم رونام تپل تر بشن 

بنظرتون چقدر طول میکشه اگ هرروز برم؟! 

یه سال

لطفاااا لایک نکنید ممنوووون🌼گاهی اوقات خیلی سخت میگذره در حدی که حس میکنی دفن شدی؛اما در حقیقت تو قراره به زودی جوانه بزنی دوم بیار چیزی نمونده...🌵🤍.! این شب صبح میشه بزودی✨ روزی که عضو شدم یعنی امروز برام یادآور روزای سخته... ولی من درحال تلاشم💪🏿8بهمن 1402📍خطاب به تمام خستگان جهان: باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد❤ باردار نیستمممم تیکر رسیدن به هدفهمه☂️🌼

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

واسه مبتدی هرروز زیاده

اگه تغذیه پر پروتیین استفاده کنی ۶ ماهه رو میای

ولی باید هزینه کنی 

پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید👌🏻چشم ها راشاید بتوان نابود کرد اما اندیشه را هرگز... از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک..!!!!

یکماه نتاج دیدم

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

بستگی به بدن داره من خودم اینجوری ام که دو هفته پشت سر هم ورزش کنم عضله هام سفت میشه

بعد ورزشو بزارم کنار یه هفته بعد دوباره شل میشع

فقط 21 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هرروز بری کلا میسوزی. یک روز در میان،  بعد ماه کم کم نتیجه ش رو میبینی ، البته با تغذیه سالم کنارش.

ازونجایی که درمورد هر موضوعی نظر نمیدم ؛ پس اگه نظرمو یه جا گفتم که مخالفش بودی لطفا ریپلای نکن نمیخوام متقاعدم کنی،چون نظرم طبق تجربه خودمه😊••••••• امروز دوم شهریور۱۴۰۲با خودم عهد میبیندم که بجز راهنمایی و مشاوره در حد درک و فهم خودم از موضوع بحث؛ در هیچ تاپیکی پست نگذارم و البته بجز موارد فان ؛؛ و هیچ‌وقت در تاپیک های تعریف از خانواده اعم از پدر،مادر،خواهر،برادر،همسر و فرزند شرکت نکنم ،چون هروقت شرکت کردم بعدش کلی انرژی منفی روانه زندگی خودم و اون افراد شد!!! •••••••••روابط دوستانه یا عاشقانه تو باید عامل کاهش استرست باشن نه بیشتر شدنش،باید منبعی برای آروم شدن تو، پیشرفت خوشحالی و آسون تر شدن مسیر زندگیت باشن، اونا باید باشن تا از زندگیت لذت بیشتری ببری و حالت خوب باشه کنارشون نه برعکسش،زندگی خودش به اندازه کافی سخت هست•••••••••
میخواستی چاق بشی توام جانم؟!

ن لاغر

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   
هرروز بری کلا میسوزی. یک روز در میان،  بعد ماه کم کم نتیجه ش رو میبینی ، البته با تغذیه سالم کن ...

من میخوام چاق بشه رونام فقط

بنظرتون یک روز در میان برم خوبه یا هرروز؟!

چون میخوام خیلی زود نتیجه اش رو ببینم جانم 

سلام عزیزم..

مقدار قابل مشاهدش ۶ماه تا یکسال هس..

مقدار محسوس شدنش(ینی چیزی ک هنوز بروز پیدا نکرده اما خودت تغییرش و یا اماده شدنش برای تغییر رو حس میکنی)

همون دوماهِ اول..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.

و اینکه روزانه بری قطعا بهتره..

امااگر سنگین میزنی یک روز در کلِ هفته رو ریکاوری کن..

با عرض پوزش اسم کاربریها یادم نمیمونه!                                        سوال ورزشی دارید میتونید بپرسید.