2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 5757 بازدید | 137 پست

به همسرم هم گفتم. 

بچه‌ها من سه تا دوست ناب عالی دارم. صمیمی و جان دل. به هر سه تاشون گفتم و از هر سه تاشون فحش خوردم حسابی که تو غلط کردی جوابشو دادی. مردک هرزهٔ بیشعور به چه حقی ایمیل زده. شکر خورده، کیزنیم داغونش میکنیم و...

فقط همسرم گفت شاید واقعا خواسته حالتو بپرسه و اصلا اشکال نداره. منم پارسال با فلانی (همون دختره) حرف زدم و ده دقیقه توی دانشگاه برام تعریف کرد چطور جدا شده و چی شده و... پس حق ندارم الان بگم چرا جواب دادی. واقعا مهم نیست. برای خودت توی ذهن خودت این قضیه رو پررنگ نکن فقط.

گفتم علی تو منو میشناسی. من حتی اگه تو هم نبودی توی زندگیم، خیانت نمیکردم. گفت میدونم. میشناسمت.

بچه‌ها نمیدونین چه باری چه سنگینی‌ای از روی قلبم برداشته شد اون شب.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگ نگفتین خیانت کرد خب دیگه شاید اون اقا فکرمیکنه شما هنوز دوسش دارین بخاطر خیانت لج کردین ازدواج کر ...

ماجراشو شاید بنویسم بعدا. خیانت نبود در اصل. نه.

به همسرم هم گفتم. بچه‌ها من سه تا دوست ناب عالی دارم. صمیمی و جان دل. به هر سه تاشون گفتم و از هر سه ...

حق با دوستاتونه همسر شما ک خیلی اقاس ولی دلم میخاد بقیه پسرارو بندازم تو کیسه بوکس انقد بزنم تا ببینم چی تو مغزشون میگذره اگ عاشقین چرا لاشین اگ لاشین چرا انقد عاشقین و پیگیر 

به همسرم هم گفتم. بچه‌ها من سه تا دوست ناب عالی دارم. صمیمی و جان دل. به هر سه تاشون گفتم و از هر سه ...

الهی خدا همسرتون رو حفظ کنه براتون.قدر همو بدونید

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.
بغلم کرد. چند دقیقه هیچی نگفت. بعد خودم گفتم: علی، من نمیدونم چرا دارم گریه میکنم. گفت هیچ اشکالی ند ...

واقعا چقد بادرک و شعوره

قوی تر از چیزی که باید میبودم🤍🖤

دوباره ایمیل زد که چقدرررر خوشحال شده من حوابشو دادم و گفت همهٔ مقاله‌هاتو همیشه میخونم. تمام این سالها همیشه خودمو سرزنش کردم چرا فلان موقع فلان جا نیومدم ببینمت و چرا فلان کارو نکردم و از این حرفها و تهش نوشت حلالم کن.

گفتم چه کار بدی کردی که حلالت کنم؟ حلالی. من برات همیشه آرزوهای خوب کردم. ما هر دو الان متأهلیم و بیشتر از این ایمیل زدن درست نیست. فقط خواستم عذاب وجدان نداشته باشی و راحت زندگیتو بکنی که ایمیلتو جواب دادم. به همسرت وفادار باش. خدا نگهدار.

الهی خدا همسرتون رو حفظ کنه براتون.قدر همو بدونید

ممنون عزیز دلم. همین الان قهریم البته :)

خیلییی دوسش دارم، ولی خیلی هم اذیتش میکنم. نمیدونم چرا.

پس یعنی این انعکاسی از بافهم بودن خودتون بوده 

حق با دوستاتونه همسر شما ک خیلی اقاس ولی دلم میخاد بقیه پسرارو بندازم تو کیسه بوکس انقد بزنم تا ببین ...

درسته عزیزم ولی به خدا پسر و دختر نداره.

اصلا این تاپیکو زدم که بگم ببینید همه ممکنه خطا کنن. زن و مرد هم نداره. باید درست لحظه‌ای که میبینی داری گند میزنی، جمعش کنی و بزنی توی دهن خودت و از خدا بترسی. اگه خدا رو هم قبول نداری، از خودت خجالت بکشی و بگی حتی فکر کردن بهش هم درست نیست.

شما نمیدونید بچه‌ها چقدر سخته عاشق کسی باشی ولی دعا کنی ایشالا زن بهتر از تو گیرش بیاد تا خپشبخت باشه و اصلا دیگه بهت فکر نکنه. من همیشه براش این دعا رو کردم. حتی وقتی که عاشقش بودم.

درسته عزیزم ولی به خدا پسر و دختر نداره.اصلا این تاپیکو زدم که بگم ببینید همه ممکنه خطا کنن. زن و مر ...

عزیزم دعای خیرت به خودتم برگشت