2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 5757 بازدید | 137 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درسته عزیزم ولی به خدا پسر و دختر نداره.اصلا این تاپیکو زدم که بگم ببینید همه ممکنه خطا کنن. زن و مر ...

منم یکیو دوس داشتم رفت ینی میدونستم ک میره بهش گفتم برو همیشه براش ارزو خوشبختی میکنم ادم بدی نبود فقط ادم من نبود دوس دارم خوشبخت شه همه بهم میگن چطور ازش کینه نداری  چندسال توی زندگی هم بودیم  .ولی الان حرفای شمارو ک شنیدم بیشتر از اینکارم ک بخشیدمش خوشحال شدم از اینکه با نفرت درموردش حرف نمیزنم

ممنون عزیز دلم. همین الان قهریم البته :)خیلییی دوسش دارم، ولی خیلی هم اذیتش میکنم. نمیدونم چرا.

خجالت بکش دختر.عاقل باش😁

برو همین الان بغلش کن 

هر چند ما دختر شمالی ها یه تور رگ داریم😁😁

در سرم جنگ های بسیاریست وتنها کشته اش منم.

از اینکه به همسرش نامردی کرده و بهم ایمیل زده، ناراحتم. همیشه خوشحال بودم که آدم خوبی رو دوست داشتم. بعد از این ماجرا انگار یه تیکه از قلبم کنده شد. حیف!

بعد با خودم گفتم شاید اون هم ماجرا رو برای همسرش تعریف کرده. یادم اومد که توی اون ایمیلش نوشته بود فقط میخواد از حال من باخبر باشه و نوشته بود: «به خدا دنبال هیچی نیستم، هیچی.» منظورش این بوده که قصد ادامه دادن و کش دادن ماجرا رو نداره. 

دعا میکنم هیچ وقت دیگه هیچ ایمیلی بهم نزنه. دعا میکنم قلبش پر از آرامش باشه، عاشق همسرش باشه و همسرش هم عاشقش باشه. انقدر که دیگه هرگز تا قیامت یاد من نیفته.

ایمیل چند ماه پیشش که اومد، میخواستم بلاکش کنم. همسرم بهم گفت انقدر برای خودت بزرگش نکن که بلاکش کنی. خب اصلا ایمیل بزنه یا نزنه. چه فرقی برای تو داره؟ بذار بزنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
منم یکیو دوس داشتم رفت ینی میدونستم ک میره بهش گفتم برو همیشه براش ارزو خوشبختی میکنم ادم بدی نبود ف ...

آفرین. چقدر خوشحال شدم این نوشته‌تو خوندم.

جملهٔ «آدم خوبی بود، ولی آدم من نبود» چقدر به دلم نشست. آفرین!

خجالت بکش دختر.عاقل باش😁برو همین الان بغلش کن هر چند ما دختر شمالی ها یه تور رگ داریم😁😁

منم شمال‌ام. همون توررگم کارو خراب میکنه دیگه :)

آفرین. چقدر خوشحال شدم این نوشته‌تو خوندم.جملهٔ «آدم خوبی بود، ولی آدم من نبود» چقدر به دلم نشست. آف ...

مرسی لطف دارین استاد

اگه دوباره تاپیک جالب زدین لطفا منم تگ کنین از قلم شما و چندنفر دیگه توی نی نی سایت خیلی خوشم اومده بخاطر اونا اومدم باشمام اشنا شدم.شبتون بخیر💚

مرسی لطف دارین استاداگه دوباره تاپیک جالب زدین لطفا منم تگ کنین از قلم شما و چندنفر دیگه توی نی نی س ...

عزیز دلمی دخترم. چشم. بلد نیستم تگ کنم‌. مثل تگ کردن توی تلگرامه؟

مگ نگفتین خیانت کرد خب دیگه شاید اون اقا فکرمیکنه شما هنوز دوسش دارین بخاطر خیانت لج کردین ازدواج کر ...

به من خیانت نکرد. داشتم به همسرش میگفتم ناراحتم که چرا ایمیل زده و الان به همسر خودش خیانت کرده.

تازه الان متوجه سوالتون شدم.

خجالت بکش دختر.عاقل باش😁برو همین الان بغلش کن هر چند ما دختر شمالی ها یه تور رگ داریم😁😁

دوازدهم، از کجا فهمیدی شمالی‌ام؟

لو رفتم آیا؟؟؟