2777
2789
عنوان

بنظرتون به یادگیری زبان اسپانیایی ادامه بدم ⁉️

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 32 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از راهنماییت سطح زبانت نشون میده وقتشه نصبش کنم:)))

ببین واقعا برنامه خوبیه

تلفظ درستش رو داره یکی تلفظ میکنه تو هم باید باهاش تکرار کنی بعد میزنه درسته یا نه

بعدش اینکه تمرین های مختلف داره وقتی تموم کنی 

نوشتارش رو داره

تلفظ به نوشتار رو پایین مینویسه

تصویری هست

و کلییی تمرین داره

لغات مختلف داره و جمله های مختلف محاوره روزمره

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

مرسی از راهنماییت سطح زبانت نشون میده وقتشه نصبش کنم:)))

فقط گرامر نداره من گرامر رو از جزوه میخونم

رشته ام تربیت بدنی ولی نه تربیت دارم نه بدن / پروفم خیلی شبیه خودمه واس این عاشقشم / اسم مننننن سارینا نیست آتیه ام آ-ت-ی-ه با من تکرار کن آ-ت-ی-ه بگو آ-ت-ی-ه نگو س-ا-ر-ی-ن-ا 

اسپانیایی دیگهچند سال پیش تو کرونا میخوندم دیگه کامل اهنگارو میفهمیدم الان یادم رفته دوست دارم دوبار ...

من عاشق اهنگی هستم که تو بیوت گذاشتی قطعا بهترین اهنگ مدونا هستش la isla bonita

https://daigo.ir/secret/91663624188 کاربری پنجم ژله نارنجی هستم . پروفایل خودمم ، دنبالم نیا درگیرم میشی .کاربری اولمnonasunflower .دومی sunflowernona.سومی ژله نارنجی چهارمی elham-joon.خیلیا از من بدشون میاد منم از خیلیا بدم میاد و گور بابای خیلیا

Probablemente tenga más interés en aprender español :) Espero poder emigrar. ⚡

¡chica Esperá primero emigrá y después aprendé español jeje

چه جذاابایتالیایی رو هم داره که انگلیسی یادش بده؟🫠✨

اره داره

میتونی زبون برنامه هم فارسی کنی داره

من عاشق اهنگی هستم که تو بیوت گذاشتی قطعا بهترین اهنگ مدونا هستش la isla bonita

چقدر دلم میخواست تو دهه ۸۰ میلادی زندگی میکردم همیشه اهنگ ها و فیلم های اون دوران بهم آرامش میده

ولی میگم چه فایده که همزمان با همون دهه تو ایران جنگ بود

هعی🥲

Ring through my ears and sting my eyes, your Spanish lullaby 💕
از چه نظر بهتره؟

تلفظ درستش رو داره یکی تلفظ میکنه تو هم باید باهاش تکرار کنی بعد میزنه درسته یا نه

بعدش اینکه تمرین های مختلف داره وقتی تموم کنی 

نوشتارش رو داره

تلفظ به نوشتار رو پایین مینویسه

تصویری هست

و کلییی تمرین داره

لغات مختلف داره و جمله های مختلف محاوره روزمره