2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 5755 بازدید | 137 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رو شناختین گفتم من 20 سالمه

سن شما رو نمیدونستم. بله شناختم. اون یکی تاپیکم هم کامنت گذاشتی درسته؟

اونجا هم گفتم. فقط سریع یه مشاور خوب پیدا کن. انقدر هم ناامید نباش. همه چی درست میشه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
خانوم میشه باهاتون درد ودل کنم جای مادرم هستید

آخه من ممکنه چیزی بگم حال شما بدتر شه عزیزم. تخصص اونهاست. چرا نمیری پیش یه مشاور خبره؟ کدوم شهر زندگی میکنی؟

سن شما رو نمیدونستم. بله شناختم. اون یکی تاپیکم هم کامنت گذاشتی درسته؟اونجا هم گفتم. فقط سریع یه مشا ...

لطف دارید فقط من یه درد و دلی باشما کنم خیلی دلم گرفته

کاربر مرد غمکین بنده هستم

آخه من ممکنه چیزی بگم حال شما بدتر شه عزیزم. تخصص اونهاست. چرا نمیری پیش یه مشاور خبره؟ کدوم شهر زند ...

شهرم میترسم شناسایی شم توسط فامیل.  فقط استان رو میگم خراسان هستیم

آخه من ممکنه چیزی بگم حال شما بدتر شه عزیزم. تخصص اونهاست. چرا نمیری پیش یه مشاور خبره؟ کدوم شهر زند ...

نه خوب من قبلن با مشاور حرف زدم نتیجه نداد

عزیز دلم ،سیمین بانو جان،از سرشب دلم پر بود واقعا.تا الان اومدم تو تاپیک شما و دارم هق هق گریه میکنم.اشکام بند نمیان.احساس میکنم الانه که قلبم بترکه.اما من مثه شما صبور و بزرگوار نیستم،نمیتونم برا کسی که دوسش دارم و مال من نیس ارزوی خوشبختی کنم.نمیتونم دیگه..

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر) 

عزیز دلم ،سیمین بانو جان،از سرشب دلم پر بود واقعا.تا الان اومدم تو تاپیک شما و دارم هق هق گریه میکنم ...

آخ بمیرم برای اون دلت 💔

ببخش که باعث شدم اشکات بریزه دخترم.