2777
2789
عنوان

عشق اول

| مشاهده متن کامل بحث + 5757 بازدید | 137 پست

گفتم علی (اسم همسرم چیز دیگه‌ایه. اینو همینطوری میگم). گفتم علی، راستش خواب فلانیو دیدم. یک هفته‌س. همش حالش بده.

میدونم ناراحت شد ولی خیلی آدم خوبیه، گفت بهش فکر نکن، فقط یه خوابه. پا شد رفت بیرون. طفلکم. نمیدونم چرا نمیتونم چیزی رو ازش پنهون کنم.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟

بچه‌ها من یه ایمیلی دارم مخصوص کارهای اداریم یا مقاله‌هام. اول مقاله ایمیل نویسنده رو هم مینویسن. زیاد با اون ایمیل کار نمیکنم. گفتم برم یه سری بزنم ببینم از دانشگاهی جایی برام ایمیلی نیومده؟ 

الان که دارم اینو مینویسن، تشکام دست خودم نیست، همینطور داره میریزه.

ایمیلمو باز کرد و دیدم یه ایمیل با اسم و فامیلی اون آدم برام اومده. شدت توش قلبم انقدر زیاد بود که تا چند ثانیه نتونستم ایمیلو باز کنم. خشک شده بودم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه‌ها من یه ایمیلی دارم مخصوص کارهای اداریم یا مقاله‌هام. اول مقاله ایمیل نویسنده رو هم مینویسن. زی ...

خب چی شد 

توفکرش نیستی و پیداش میشه ولی وقتی ک باید باشه میره   

بازش کردم. دیدم نوشته: سلام خانم فلانی. روزتون بخیر. حالتون خوبه؟

بچه‌ها من اگه اون چند روز پشت هم اون خوابها رو نمیدیدم، مطمئنم انقدر تحت تأثیر قرار نمیگرفتم. مثل بار قبل یه لبخند میزدم و تموم.

ولی نیم‌ساعت همونجوری پشت لپتاپم نشستم و زل زدم به اون ایمیل. صد بار خوندمش. سلام خانم فلانی، روزتون بخیر...

نوشت: چه عجیب! و دیگه هیچی نگفت.

شب هم که اومد خونه، هیچی نگفت. اصلا چیزی نپرسید.

آخر شب که دخترم خوابید، رفتم پیشش و خودم سر حرفو باز کردم و یهو مثل احمقا گریه کردم. 

بچه‌ها من هنوزم نمیدونم چرا اون شب گریه کردم. ولی شک ندارم که اگه این اتفاق بعد از دیدن اون خوابها نبود، انقدر متأثر نمیشدم.

😘

😘💕

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆