شوهرم خیلی بد اخلاقی میکرد چند مدت منم خواستم قهر کنم برم خونه بابام ک برام لباس خرید منم باش آشتی کردم و ولی ب هرحال رفتم خونه بابام ببینمشون و اینا بعد وقتی خونه بابام بودم واسم یه کلیپ فرستاد ک زنه طلاهاشو واسه شوهرش فروخته و ماشین خریده براش منم خیلی عصبانی شدم جون هیچی طلا نپوشیدم هیچی ندارم جز ۱۰ ۱۵ گرم و تا حالا ۳ بار فروختم براش و جبرانی نشده الان دیدم چشش دنبال همین یه ذره اس ک بفروشم و عادت کرده خیلی ناراحت شدم کلی حرف بش زدم ک دلم ب چیت خوش باشه ن پول نداری ن ماشین داری یه اخلاق داشتی ک اونم دیگ همش بامون بداخلاقی میکنی و اذیتمون میکنی فقط سین کرد جواب نداد از پریشب تا حالا هم باهم حرف نزدیم خواهرانه راهنماییم کنید برای شرایط زندگیم قبلا هم مادرشوهرم اذیتم میکرد چند سال قبل و وقتی اومدم خونه بابام بهم خیانت کرد بهونه اش این بود نیاز ب رابطه داشتم و مریضی گرفت دور از جونتون و اینم بهش گفتم ت پیامام الان چیکار کنم یه بچه ۲ ساله دارم ولی خسته شدم از مشکلات بی پایانش و عقده هاش از پدرمادرش ک ب برادرش کمک میکنه باباش ولی ب اون نه نمیدونم چیکار کنم الان گفتم زنگ بزنم ولی چی بهش بگم
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.