2777
2789
عنوان

زری ام همون که فهمیدم شوهرم وقتی حامله بودم صیغه کرده بود

| مشاهده متن کامل بحث + 5849 بازدید | 77 پست
نمیدونستم تا این حد نامرد خدا رو شکر فهمیدم ، خیلی بده نمبتونم جدا بشم ولی وقتی صلح موقت بشه خونه و ...

الان به عنوان یه خانمی که خیانتو تجربه کرده قبول داری هر خانمی چه شاغل چه خانه دار باید پس انداز مخفی داشته باشه ؟ 

چون به بعضی خانوما که میگی شروع میکنن لنگ و لگد کردن که تو زندگی باید صداقت باشه و چیز پنهونی نباشه و........

لطفاً چندتا توصیه به خانمای دیگه بکن که بدرشون بخوره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هفت ماهم بود توانایی رابطه باهاش نداشتم رفت صیغه کرد اونی که چن سال بهم خیانت نکرده بود اونی که میگف ...

خدا ازش نگذره. چقدر آدم بدون درکی هست مگه زندگی فقط رابطه جنسیه. به جای اینکه هواتو داشته باشه کمک حالت باشه که به سلامتی بارتو زمین بزاری یه ناراحتی برات پیش آورده. خدا جواب دل شکستش رو بده انشالله. 

چن تا بچه داری عزیزم؟؟چن سالشونه؟؟؟

من شادم،حتی با یک فنجان قهوه و یک برش از کیک شکلاتی من شادم حتی با فنجانهای رنگارنگ آشپزخانه ام                    من شادم با درست کردن غذای مورد علاقه ام و کیک خانگی که بوی آن کل خانه ام را میگیرد........                                          شاد بودن دلیل نمیخواهد و زن یعنی شادی،عشق و یک                          دنیا احساس خوب❤️❤️❤️                          
الان به عنوان یه خانمی که خیانتو تجربه کرده قبول داری هر خانمی چه شاغل چه خانه دار باید پس انداز مخف ...

نه واقعا لازمه شوهر من هر چی میخواستم برام میخرید طلا لباس. من فکر میکردم اینا، شوهرم همیشگی شوهری که میکوبید به سینش میگفت عاشقتم چن روز پیش بهش گفتم اون موقع عاشقم بودی گفت اون اون موقع بود🥲

هرچقدر شوهرتون پولدار هم که باشه ازش بکنید و یواشکی پس انداز کنید هیچ کی از فرداش و مردش و هوس مردش خبر نداره مرد من نتونست هوسش رو حفظ کنه برای من تموم شدست اون دنیا باید جزاش رو بده

وقتی میبینمش چندشم میشه دستش بدنش صورتش همه جاش به بدن اون ج ن د خورده اونی که معلوم نیس با چن نفر ب ...

عزیزم خدابهت صبروآرامش بده.آره حق داری ازش بدت بیاد.بدترین کاریه که یه زن یامرد درحق شریک زندگیش میکنه خیانته..انشالله خداکمکت کنه.

تنهائیم را کسی حس نکردجزخدا❤️
نه واقعا لازمه شوهر من هر چی میخواستم برام میخرید طلا لباس. من فکر میکردم اینا، شوهرم همیشگی شوهری ک ...

پشیمون نیست‌؟

ابراز پشیمونی هم نمیکنه؟

هنوز باهاشه؟

تو تقصیری نداری ،هر کس خیانت میکنه خیلی پسته ،،خودت رو نباز به خاطر بچه هات قوی باش 

ول کن جهان را ؛قهوه ات یخ کرد.....
نه واقعا لازمه شوهر من هر چی میخواستم برام میخرید طلا لباس. من فکر میکردم اینا، شوهرم همیشگی شوهری ک ...

خیلی از خانوما فکر میکنن اگر بچه دار شن اخلاق و رفتار شوهرشون خوب میشه ولی دقیقا برعکسه ، با به دنیا اومدن بچه خیالشون راحت میشه زنشون پاش گیره ،تازه ذات واقعیشونو نشون میدن 

ولش کن ازش محبت گدایی نکن ، وابستگی هم نشون نده جوری رفتار کن که انگار وجود نداره اونی که باید بیاد منت کشی اونه

خدا ازش نگذره. چقدر آدم بدون درکی هست مگه زندگی فقط رابطه جنسیه. به جای اینکه هواتو داشته باشه کمک ح ...

فکر کن من با اون حال میگفتم باشه بیا تو جوونی دلت میخواد، نگو میرفته دل به دل چیز یکی دیگه میداده

چندشم میشد وقتی فکر میکردم تنش به تن دیگه ای میخوره قلبم میشکنه وقتی به کارا و حال هایی که باهم کردن، عصر میومد با عصبانیت هی سر من و بچه هامدغر میزد. من دیگه اون زن نیستم اون لیاقت من رو نداره پشیمون میاد میوفته به پام اصلا به روش نیاوردم ولی میاد سراغم چون جلو چشمش دارم خودنمایی میکنم میگه تو خونه بهترش رو دارم اونو میخوام چکار چندروزه نرفته سراغش

خیلی از خانوما فکر میکنن اگر بچه دار شن اخلاق و رفتار شوهرشون خوب میشه ولی دقیقا برعکسه ، با به دنیا ...

دقیقا. سرم و گرم بچه کرد ه الان بع خودم اومدم از بالا بالا دارم به کثافت نگاه میکنم اون محتاج منه نه من. من دیگه وابستش نیستم ـدیگه دوستش ندارم. دیگه برام مهم نیست. ازش میکنم خیلی میکنم تکرار کرد تمامش میکنم چون الان شرایط ش رو ندارم