2777
2789

ما همو خیلی دوست داشتیم 

اون با یه خانواده  مغازه داشت . زن اون خانواده  به شدت با شوهرم راحت بود به قول خودشون اجی و داداشی بودن  و رفتارای مشکوک تر

ک همین باعث دخالتها و دوبهم زنی و.... شد و این دخالتا تو کار هم اثر میزاشت و بهم میرخت 

به اختلاف خوردیم  شوهرم منو رها کرد و بع اونا چسبید  

حین قهر و دادگاه ما اون مغازه  جمع کردند حدود شش ماه 

یهو دیدم شوهرم عجله ای اومد  و توافق کرد کلا با طلا  و پول ۷۰۰ میلیون و رف و به شدت برا روز محضر عجله داشت 

الان فهمیدم بعد از طلاق رفته باز با اون خانواده کارشون شروع کردند

شوهرم از اون زن گول خورد . گول کار و پول و.... و رها کرد رف 

اون زن به شدت  با من بد شد و همه کاری کرد منو خراب کنه 

حتی جلو خودم  ب شوهرم گف این چی بود گرفتی ن قیافه داره ن هیکل داره . تازه اومد تف کرد روم  

گف  تو به من تهمت زدی   حتی کتکمم زد 

من حریفش نشدم و  کارهایی ک باهام کرد واگزار کردم به خدا 

خانواده من اهل دعوا نیستن  . داداش هم نداشتم  ازم دفاع کنه . خیلی بی کس بودم.....

صرف درد دل نوشتم اروم شم

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤

منتظر باش قول میدم تاوان میده خب؟ 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منتظر باش قول میدم تاوان میده خب؟

من دیگ هیچ خبری ازش ندارم اون ی شهر دیگس توسط شوهرم باهاش اشنا شدم 

منتظرم بد لطمه ای شوهرم ازش ببینع مث سگ پشیمون بشع

نلایک:)💞 خدایا به بندهات بگو تو خدایی نه اونا .الهی گاهی نگاهی ،پروردگارا ازت میخوام هیچ کس درد جدایی نکشه،کسی مسبب خراب شدن یه آشیونه نباشه،خدایا خودت نگهدار زندگی تموم بنده هات باش نزار ادما با بی رحمیشون  ویرانش کنن 🤲دوست داشتید برای حل مشکل من یک صلوات بفرستید.. یا امام رضا یه سفر دو نفره دست تو دست هم ازت میخام 😭❤
من دیگ هیچ خبری ازش ندارم اون ی شهر دیگس توسط شوهرم باهاش اشنا شدم منتظرم بد لطمه ای شوهرم ازش ببینع ...

شک نکن بابا فقط بشین تماشا کن عین چی بگرده دنبالت خاک پاتو سرمه چشاش کنه 

فقط 22 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

یعنی با زنه سر و سری داره؟

نمیدونم خدا میدونه . من گفتم داره دخالت میکنه 

همینو کردن شررررررر ک تو تهمت زدی حتی الکی الکی ازم به جرم تهمت هم شکایت کرد ...

ولی خیلی صمیمی بودن   کل زندگی همو میدونستن  با هم بودن ب شدت راحت