2777
2789
عنوان

دورهمی لاغرا

| مشاهده متن کامل بحث + 13126 بازدید | 712 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستای خوبم .... منم دییشپ دندون پر میکردم ... از دیروز عصر تا الان هیچی نخوردم ... انشالله جبران میکنم

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

پس هممون یجورایی تعطیل کرده بودیم.    ..منم امروز اومدم خونمون یه شهردیگه خونه مامانم رفته بودیم.. منم ایشالا از فردا کالری شماری روشروع میکنم...

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

سلام دوستای خوبم ... منم اشتهام کم شده ولی سعی میکنم بخورم ... باید برم دوباره فارماتون بگیرم شاید اشتهام برگرده .. چند روز عصبی بودم از غذا افتادم

سلام دوستای گل .. چند روز نبودم ... همون دو کیلو رو هم کم کردم یه مسافرت دو روزه و پریودی اینا باعث شد نتونم غذا خوب بخورم 

منم از امروز شروع میکنم...منم خیلی وقته خونه نبودم...همه موفق باشین...از فردا کالری هاروحتمابگینا... امروز از قرص شروع میکنم فردا از کالریشمار...

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش

سلام

من قدم ۱۶۴

وزنم ۴۷

سنم هم ۲۳

لاغری خیلی اذیتم نمیکرد تا زمانی که وارد کار عملی شدم و دیدم به خاطر وزنم و جثه کوچیکم همه فکر میکنن کاری ازم بر نمیاد ، کارم خوب بود ولی طول میکشید که ثابت کنم کار عملیم خوبه 

به فکر چاق شدن افتادم هیچی اشتها نداشتم

رفتم بدنسازی

همزمان فارماتون خوردم

یه ماهه ۲ کیلو بیشتر شدم و از ۴۵ به ۴۷ رسیدم

فارماتون رو بعد یک ماه قطع کردم که بش وابسته نشم

الان اشتهام کمتر شده ولی به زور غذا میخورم

حتی تهوع میگیرم ولی اون مقداری که تعیین کردم رو هرطور شده میخورم

برنامه کالری شمار هم من بشقاب رو پیشنهاد میدم از کرفس بهتره

من روزی ۲۵۰۰ کالری باید بخورم تا ماهی دو کیلو اضافه کنم

بین ورزشم تو باشگاه خرما و گردو و سیبزمینی آبپز میبرم میخورم

امیدوارم به وزنی که میخوام برسم چون الان به لاغری خودم پی بردم و اصلا جالب نیست ظاهرم😢