2777
2789
عنوان

دورهمی لاغرا

| مشاهده متن کامل بحث + 13126 بازدید | 712 پست
وای نگو تو رو خدا واقعا خیلی درد داره؟

بیحس میکنه ولی همون سوزنا و چیزایی ک یه ساعت تو دندون میزنه و سیخ میکنه حال بهم زنه. 

حالا سه شنبه برم ببینم شاید این دکتر بهتر باشه کارش. 

موهاش دریا بود دنیامو زیبا کرد* فهمید دیوونم موهاشو کوتاه کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نوش جونت چه کردی    

مرسی. همون برنجی ک خوردم کلی کالری امروزمو برد بالا😀 همیشه نهایت بیستوپنج قاشق میخوردم. 

منم این هفته میرم دکترم قراره بهم زنگ بزنه میشه توضیح بدین راجب عصب کشی چجوریه خیلی درد داره؟بعدش بل ...

یکی دوجلسه عصب کشی میکنه یه جلسه هم پر میکنه

منم این هفته میرم دکترم قراره بهم زنگ بزنه میشه توضیح بدین راجب عصب کشی چجوریه خیلی درد داره؟بعدش بل ...

نه دردی نداره امپول بیجسی میزنه ... یه جلسه عصب کشی یه هفته بعد پرش میکنه . من فردا میرم پرش کنه

من ماهی ام اما به سرم شور نهنگ است  این برکه بیحوصله اندازه من نیست....

سلام هم دردای عزیز خودم

دوستان کالری قاووت کرمان خیلی بالاست

یک قاشق مربا خوری 75

خیلی هم مقویه

با شیر مخلوط کنید بخورید

من رز بروز دارم بدتر میشم،مجبور شدم برم سرکار،از استرس معدم عصبی میشه هیچی نمیتونم بخورم

از صبح تا حالا فقط آب جوش نبات خوردم😞

شماها چیزی زیاد کردین؟

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

باسلام به همه...این یه هفته جای من خالی تودورهمی...چه خبربچه ها؟تپل مپل شدین  من که رفته بودم زیارت کالری مالری رو گذاشتم کنار...ایشالادوروز دیگه شروع میکنم برم رو۳۰۰۰کالری..البته تواین مدت از رژیمم غافل نبودم...

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
سلام هم دردای عزیز خودم دوستان کالری قاووت کرمان خیلی بالاست یک قاشق مربا خوری 75 خیلی هم مقویه ...

سلام گلم . همون قوتی رو بتونی بخوری برات خوبه .... چرا اینقد کم خوراکی ؟ لاقل روزی یه لقمه بیشتر بخور ... دمنوش بابونه و نبات بخور برا استرست 

باسلام به همه...این یه هفته جای من خالی تودورهمی...چه خبربچه ها؟تپل مپل شدین   من که رفته بودم ...

سلام عزیزم زیارت قبول باشه... من  دو کیلو اضاف کردم

سلام گلم . همون قوتی رو بتونی بخوری برات خوبه .... چرا اینقد کم خوراکی ؟ لاقل روزی یه لقمه بیشتر بخو ...

مرسی عزیزدل،امتحان میکنم

خاک بر سرم از بس این لاغری اعتماد به نفسمو گرفته، واسه هر جا ک میخوام برم کلی استرس میگیرم

از استرس حالت تهوع دارم

الهی مریم به آرزوش برسه...آمین

سلام عزیزم زیارت قبول باشه... من  دو کیلو اضاف کردم

ممنون عزیزم...شرمنده دیرجواب میدم سرم با مریضی بچم شلوغه... راس میگی خب تبریک میگم دوکیلو خیلی عالیه منم ۱.۵کیلودقیقااضاف کردم شدم ۶۳.۵...شماچندشدی؟

مرسی که هستی♡وهستی رارنگ آمیزی میکنی هیچ ازت نمی خواهم فقط باش
ممنون عزیزم...شرمنده دیرجواب میدم سرم با مریضی بچم شلوغه... راس میگی خب تبریک میگم دوکیلو خیلی عالیه ...

من 52 بودم الان 54

خوبید بچه ها ... راسته که میگن بخور تا معدت جا باز کنه .. فک کنم معده من جا باز کرده همش دلم ضعف میره تا حدی که به خودم شک کردم میخام برم یه بی بی چک بگیرم