مرغ و بخوابونید تو آب پیاز و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه و فلفل دلمه بزارید یه سه چهارساعتی بمونه تو ظرف دربسته بعدش مرغارو جدا کن و تو روغن سرخش کن و بزار کن پیازو نگینی کن و بهش رب و ادویه جاتی که دوست داری بزن یکم دم کرده زعفرون بریز و بزار ربو زعفران به خورد هم برن یه هویج و تیکه تیکه کن بنداز توش یه نصفه فلفل دلمه هم همین طور مرغاتو بچین روش و یه مقدار دیگه زعفرون بریز و درب قابلمه رو بزار خودش آب میندازه نیم ساعت بعدم آبلیمو بریز وفقط شعله کم باشه که هم خوب مغز پخت بشه هم اب بندازه اینجوری خیلی خوشمزه تره چون بدون آب درست میشه مزش عالیه