2777
2789
عنوان

خانمهای اقدامی و مامانا

196 بازدید | 41 پست

سلام عزیزان من ماه اولمه اقدام کردم الان یک هفته تا قاعدگی جدید زمان دارم چند روزه سر گیجه دارم و دست و پام خواب می‌ره بیبی چک زدم امروز ولی ناشتا نبودم منفی زد تجربه ای هم ندارم راهنماییم کنید خیلی جاها خوندم علائم شایع بارداری سینه پرده و من اصلا ندارم ولی بشدت سرگیجه دارم 

تا پریدت عقب نیفتاده فکر بارداری نکن عزیزم به علایم توجه نکن زمان برات دیر میگذره اذیت میشی

واقعا داره اذیتم می‌کنه  هی میگم یارب میشم نمیشم هر چ هم میگم خدایا هر چ صلاح و مصلحت هست همون بشه بازم دلخوره دارم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا داره اذیتم می‌کنه  هی میگم یارب میشم نمیشم هر چ هم میگم خدایا هر چ صلاح و مصلحت هست همون ...

دوست من با اورژانسی باردار شد

خاهرمم همینطور البته خاهرم سقط کرد 

اگه بچه نمیخاستی باید مواظب بودی

دوست من با اورژانسی باردار شد خاهرمم همینطور البته خاهرم سقط کرد  اگه بچه نمیخاستی باید مواظب ...

نه من میخوام اتفاقا بچه اول هست اگر خدا بخواد لایق مادر شدن باشم

یعنی الان بزنم نشون میده یا زوده؟ 

بزن شاید نشون داد من خالم تا سه هفته بعد پریودی هر چ بیلی میزد منفی بود آزمایش ک داد گفتن بارداری ولی بیبی چک منفی نشون میداد