2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست ابروم زندگیم عمرم نابود شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه از نظر اون دیگه همه چی تموم شده نگه دارم چشم میوفته بهش داغون میشم وسایلی براش گرفتمو میدم کارتو ...

منم نزدیک سه سال با کسی بودم خیلی راحت تموم کرد و رفت

همه وسایلاشو جمع کردم بردم دادم به پسر خالش

چقدر مامانم و آبجیم خواستن جلومو بگیرن ولی نتونستن

همش میگفتم نه نمیتونم چشم به وسایلاش میوفته حالم بد میشه

بعد ۸ سال فهمیدم چه اشتباهی کردم بردم پس دادم

اون وسایلا مال خودم بود برا من خریده بود حیف اون وسایلا

اینم بگم همون دوس پسرم بعد یکسال و نیم برگشت نخواستمش

منم نزدیک سه سال با کسی بودم خیلی راحت تموم کرد و رفت همه وسایلاشو جمع کردم بردم دادم به پسر خالش ...

کاش منم سه سال ک گذشته بود تموم میکردم💔

کاش این الان برمیگشت😭😭😭😭

کاش میدونستم دقیقا چیشد که منو گذاشت کنار 

نمیتونم درکی ازش داشته باشم نمیتونم 

دوستت سنش کم نبود چرا ۹ سال باهاش موند؟ عقد کنونشه؟

عشق و علاقه کشکی

چقدر بهش می گفتیم داری فرصت های ازدواجت رو سوخت میکنی

پسری که تو یکسال ازدواج نکنه قصدش ازدواج نیست

9سال کم نیست از همه چیش برا این پسر مایه گذاشت

خرجشم میداد

ولی تهش رفت با یه دختر 18 ساله که مامانش انتخاب کرده بود ازدواج کرد

دوستم یکسال داغون بود

خدا خواست اونم با یکی دیگه آشنا شد 3خرداد عقد کنونشون هست

ولی فک نکنم دوست پسر سابقش تو زندگیش خیر نبینه همه چی یه دختر رو بگیری بعد بری با یکی دیگه ازدواج کنی ته ته نامردی و آشغال بودنه

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

عشق و علاقه کشکی چقدر بهش می گفتیم داری فرصت های ازدواجت رو سوخت میکنی پسری که تو یکسال ازدواج نکن ...

بازم خداروشکر که دوستت دیگه ازدواج میکنه

الهی که همچین پسرایی خیر نبینن به حق امام حسین

بازم خداروشکر که دوستت دیگه ازدواج میکنه الهی که همچین پسرایی خیر نبینن به حق امام حسین

عزیزم دوستم داره با مردی ازدواج می کنه که یه ازدواج ناموفق داشته به دلیل مشکل ناباروری

یعنی الان همسرش هیچ وقت بچه دار نخواهد شد 

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم