2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست ابروم زندگیم عمرم نابود شد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1734 بازدید | 90 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پارسال دوست منم بعد از 9سال دوستی با یه پسری ، پسره زد زیر قول و قرارش رفت ازدواج کرد

خیلی به دوستم سخت گذشت 9سال وقتش زندگیش عشقش رو ریخت پای پسری که گذاشت رفت آخرش گفت مامانم راضی نیست

حالا شما سنت کمه دوست من 38 سالش شده بود از 29 سالگی دوست بود باهاش

یکسال سخت گذشت براش

ولی الان 1403/03/03 عقد کنونش هست

خدا شاید برا شما هم خیلی بهترش رو کنار گذاشته

وزن شروع: 72کیلوگرم    وزن هدف : 57کیلوگرم   هدف 1: 70 کیلوگرم(رسیدم) هدف2: 68 کیلوگرم (رسیدم) هدف 3: 66کیلوگرم(رسیدم) هدف4: 64 کیلوگرم (رسیدم)  هدف 5: 62 کیلوگرم  هدف 6: 60 کیلوگرم  هدف7: 58 کیلوگرم 

8سال یه عمره بخودت زمان بده شاید برگشت اما اگر برنگشت دستتو بزن به زانوت بلند شد فراموش که نمیشه ...

بهش گفتم که وسایلمو‌پس بیاره وسایلشو پس بدم ک شاید دلم اروم شه شاید عقدمو بریزم اونم گفت باشه حتما قراره امروز بیاره 

من ک حالم خوب نشده اروم نشدم اما شرف نداره این ادم ک بخاد برگرده😭

نه یهو عوض شد احساس میکنم قبلش بهونه میگرفت و من نفهمیدم برنمیگردیم اخه گفتم وسایلتو پس بذم وسایلمو ...

نه تروخدا پس ندیا وسایلشو بعدا پشیمون میشی

بهش بگو بیا حضوری درمورد همه چی صحبت کنیم اگر بنا به تموم شدنم باشه حضوری تموم کنیم به احترام این چن سال 

ایشالله همو می‌بینید رابطتون درست میشه

پارسال دوست منم بعد از 9سال دوستی با یه پسری ، پسره زد زیر قول و قرارش رفت ازدواج کرد خیلی به دوستم ...

ولی دل من حالیش نیست که بهترشو بخاد 

خدا از این پسرا نگذره که مارو داغون میکنن و میرن سمت یکی دیگ😭

نه تروخدا پس ندیا وسایلشو بعدا پشیمون میشی بهش بگو بیا حضوری درمورد همه چی صحبت کنیم اگر بنا به تمو ...

اخه از نظر اون دیگه همه چی تموم شده نگه دارم چشم میوفته بهش داغون میشم وسایلی براش گرفتمو میدم کارتون خواب روزی که من بخاطر تموم شدنش حالم بد بود و میخاستم قرص بخورم اون نشسته بود صبونه میخورد و اهنگ میخوند برا خودش اینکه انقد راحت منو گذاشته کنار ک ناراحتشم نیست بیشتر عذابم میده احساس عروسک بازیچه رو دارم