2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هیچ کدوم در بوجود اومدن قیافمون نقشی نداشتیم

و چهره هامون به دست خالق بزرگ‌نقاشی شده

و همه انسان ها نشانگر قدرت و جلوهگر تجلی خداوند هستن

تو هم‌زیبایی عزیزدلم

تو خیلی زیبایی

هم زیبای ظاهدی

هم‌زیبای درونی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

خیلی زشته در مورد آفرینش خداوند نظر بدیم 

خدامیکه شمارو با صورتها و اندام و رنگ پوست متفاوت آفریدم ولی هیچ فرقی بین شماها نیست

نباید بعضیا حس برتری ب دیگرانو داشته باشن

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

خیلی زشته در مورد آفرینش خداوند نظر بدیم  خدامیکه شمارو با صورتها و اندام و رنگ پوست متفاوت آف ...

پس چرا یکی انقدر خوشگله که آدم محو میشه کلی خواهان داره ولی یکی مثل من که تو روشم میگن بهش زشت 

ما هیچ کدوم در بوجود اومدن قیافمون نقشی نداشتیم و چهره هامون به دست خالق بزرگ‌نقاشی شده و همه انسا ...

این ظلمه یکی نه قیافه داشته باشه نه سر زبون 

تو خونه هم منو به حساب نمیارن 

پس چرا یکی انقدر خوشگله که آدم محو میشه کلی خواهان داره ولی یکی مثل من که تو روشم میگن بهش زشت 

برات مهم نباشه

هم اون زشت هم اون زیبا رو خدا آفریده

مرگا بمن که با پر طاووس عالمی یک‌موی گربه ی وطنم را عوض کنم💖🇮🇷سجیل و فتاح فقط واسه دستگرمی بود😉 راستی با فقیر چشم و دل سیر بگرد نه با پولدار گداصفت😏سگ رید تو اون ثروتی که حق کارگررو خوردی تاوانی هم هست منتظرباش😌

این ظلمه یکی نه قیافه داشته باشه نه سر زبون  تو خونه هم منو به حساب نمیارن

عع رچه حرفیههههه

تو ریحانه خلقت خدایی

تو زیبایی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

خواهرم از زمان مدرسش خواستگار داشته تا الان اما من یدونه هم نداشتم 

فکر نکنید هر کی پوستش روشنه قشنگه با اینکه خواهرم پوستش تیره اس همه کا خواهان داره من پوستم روشنه اما بی روحه بی نمکه اصلا خواستنی نیست