ده سال سکوت کردم گفتم بهترمیشه امانشدکه بشه روی گوشیش خیلی حساسه دیگه کوتاه نمیام سه تابچشو میندازم جلوش جدامیشم چون یه حرفای زدکه مطمن شدم حیف این ده سال زندگی که برای خودم عصاب روان درست نموند
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اونوقت اون بچه ها چه گناهی کردن ک فرت فرت اوردی 😑 اگه ده ساله اینجوریه ک چرا انقد بچه ردیف کردی ؟ اصلا به فکر اونا نیستی؟ اگ بری بزرگ بشن روشونو ازت برمیگردونن ک خب حقتم هس .. کسی نریزم سرم ک وای حق داره ! حقشو کار ندارم . چرا بچه اورده اونم سه تا . بچه بی مادر هیچ ارزش و احترامی نداره😑
میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙.............///# به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗