2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر ندادن گوشیش که نگاه کنم☹️☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست
خدایی اینایی ک میگن حریم شخصی فازشون چیه؟!! زن و شوهر مگ حریم شخصی باید داشته باشن!! 

بله هر انسانی حریم شخصی داره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ وقت هیچ وقت نمیزاره من نگا کنم بیشعورمیگه شخصیه گومیخوره بدن شخصی منو دست میزنه عوضی

شما یه مشاوره برو بدن شخصی تو همسری دیگ معنا نداره گوشی ام اگ آدم مومن وباتقوایی باشه نیاز نیست ببینی خودش میدونه جلو تر از شما خدا میبینه گوشی و محتوای ذهنشو

خدایی اینایی ک میگن حریم شخصی فازشون چیه؟!! زن و شوهر مگ حریم شخصی باید داشته باشن!! 

فازشون حرومزادگیه ولاغیر

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

بله هر انسانی حریم شخصی داره

نخیر زن و شوهر حریم شخصی نباید داشته باشن

گوشی منه تو وبینی رمز و فلان و بشان غلطه

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
فازشون حرومزادگیه ولاغیر

کثافت کاریاشونو جبران کنن

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
نخیر زن و شوهر حریم شخصی نباید داشته باشن گوشی منه تو وبینی رمز و فلان و بشان غلطه

نظرها متفاوته 

من اینطوریم و اعصابم آرومتره

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

من نمیدونم اینکه اینقد روگوشیش حساسه منو شک انداخته

اگه چیزی ازش ندیدی حساس نشو 

شاید میبینه تو زیادی حساسی رو این موضوع اینجوری میکنه

تو دلبستی به معشوقی که خود معشوق ها دارد   💔                        رها کن ای دل غافل خدای بت پرستت را🌱

منم سالها اینجوری بود یه بارکی گذاشتمش رفتم شهر مونم دور بود با بچه ها رفتم به غلط کردن افتاد الان دیگه رمزشو می‌دونم قایمم نمیکنه

اگرخانواده داری یعنی توهمه چیزداری