2777
2789
عنوان

طلاق بخاطر ندادن گوشیش که نگاه کنم☹️☹️☹️☹️

| مشاهده متن کامل بحث + 610 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستش رو بخوای، من از این رفتار حس کنترل شدن میگیرم، ممکنه گوشی رو بدم بهش ولی دیگه دلم صاف نمیشه و ...

اگر طرف بگردتت بله کنترله من خودم گوشی همسرمو نمیگردم ولی ببینم داره یچیزیو قایم میکنه و نمیخواد من بدونم تو گوشیش چیه بدم میاد

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
اگر طرف بگردتت بله کنترله من خودم گوشی همسرمو نمیگردم ولی ببینم داره یچیزیو قایم میکنه و نمیخواد من ...

حرف منم همین بود

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید.        

سه مورد از اینارو نوشتم

عزیزم این دیگه خیانت محسوب میشه 

من فک کردم از ایناست که میگه گوشی حریم شخصیه و تو گوشیشم‌ هیچی نداره ، ایشونا باید ادب کرد.

میشه برای عاقبت بخیریم یه صلوات بفرستین🙂🙏🏻........ #انشاالله_جشن_ظهور💚......../// بالاخره میرسیم به اونجایی که صائب‌ میگه ،ارامش است عاقبت اظطراب ها 💜......///#خلیج_تا_ابد_پارس💙...............................💙💙Gulf forever Pars#💙............./// # به امید ایران بدون افغان❤️🇮🇷❤️...........بهترین تاریخ برای من 140۵/۰۵/۰۵ شکر👆🏻❤️........... دختر آریایی💗

قاسم کردن گوشی هم خیلی بده و من باشم مشکوک میشم ولی شما میگی حریم خصوصی نداشته باشن

حریم شخصی نباشه ینی همین دیگ

سرک کشیدن و گشتن ک میشه پارانویا

آدما هرچی کمبود دارن راجع بهش بحث میکنن، اونی ک میگه بی سوادا شعور ندارن ی بیشعوره، اونی ک میگه تحصیلات ارزش نداره ی بی ارزشه
الهی هم خودش هم بچ هاش بمیرن راحت شم بریدم سرکوفتتو زدی حالا ب سلامت

سر کوفت نیس واقعبته . چون دارم میبینم بچه های داداشم ک مادر ندارن ( فوت شده ) چطور عذاب میکشن . اینم ک به مرگشون راضی هستی نمیدونم چی بگم 😑😑😑😑😑 کاش اگ کسی مهر مادری نداره خدا هیچوقت بهش بچه نده

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
سر کوفت نیس واقعبته . چون دارم میبینم بچه های داداشم ک مادر ندارن ( فوت شده ) چطور عذاب میکشن . اینم ...

به نظرم اسی از ناراحتی و عصبانیش این حرف هارو میزنه 

مشخصه الان چقدر دلش پره

شاید فردا صبح اروم شه از حرفای امشبش پشیمون بشه

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی