2777
2789
عنوان

همه بیاید نظر بدید راجع به پنهانکاری برادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 37822 بازدید | 994 پست
ممنون عزيزم. خدا رفتگان شما رو هم بيامرزه. بله درسته. خوبي ميمونه. طفلي دلم واسه عموي بزرگم گاهي ميس ...

الان خوندم عزیزم 

حس میکنم رفتارش برای اینه که میگه مثلا ما اگه درامدمون زیاده دسترنج خودمونه و کسی نباید از ما توقع بیشتر از بقیه داشته باشه 

خیلی وقتا به برادرم میگه من تو رو به اینجا که هستی رسوندمت🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من یه کاربری از سال۹۶دارم هارلی کویین و سارینا میمونش و.....همه رو بودم ولی ایشون نوبره ،مرسی از توج ...

الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟

یعنی تا حالا ندیدی طرف مثلا دختر خالشو چون سنش خیلی بیشتر ازش خاله صدا کنه و ...؟؟؟

چرا برات اینقدر عجیبه؟؟؟

والا تاپیکم دروغ نیست عزیزم بچه دایی من از بچه من کوچیکتره حتی برای همین خیلی صمیمی هستیم

نگفتم دروغگویی گفتم اگر یکی دیگه اینکارو میکرد و کم کم متوجه این میشدن که اینقدر همه نسبتهارو الکی گفته به تیر میبستنش به هرحال من مشکلی با شما ندارم ،ایشالا دلت خوش و روابطتون صمیمی باشه

دقیقا خود من از سال ۹۳ عضو بودم اونموقع اینطوری بود🤣

انگار مچ گرفتن برای یه عده هیجان انگیز شده هی میخوان سر در بیارن و دست ادم و رو کنن

واقعا یکی نسبت ها رو اشتباه بگه چه اسیبی به بقیه میزنه؟

دیگه اینا نمیدونن قدیم یه عده میومدن کاربرها رو سرکار میذاشتن خالی میبستن و پول جمع میکردن و اخر کارگاه های سایت دستشونو رو میکردن 

خداروشکر بساط این عده جمع شد

یا اونایی که داستان های غمگین و کش دار داشتن دستشون رو شد

یه عده اینا رو دیدن واسه ما شدن کارگاه

یعنی تو هر تاپیکی بری یه عده میان میگن فیکی فیکی 😒😒

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

انگار مچ گرفتن برای یه عده هیجان انگیز شده هی میخوان سر در بیارن و دست ادم و رو کننواقعا یکی نسبت ها ...

آره واقعا 

خود من یادمه اونموقع کارآگاه قهاری شده بودم از بس تاپیکا دروغ بودن🤣

الان دقیقا مشکل شما چیه؟؟؟یعنی تا حالا ندیدی طرف مثلا دختر خالشو چون سنش خیلی بیشتر ازش خاله صدا کنه ...

البته که برا احترام اینکارو میکنیم حتی به خیلیا از رو احترام میگیم داداش،ولی نمیگیم برادرم یا خواهرم ،والا مهم هم نیست نظرمو گفتم همین به تاپیکت برس 

الان خوندم عزیزم حس میکنم رفتارش برای اینه که میگه مثلا ما اگه درامدمون زیاده دسترنج خودمونه و کسی ن ...

درسته. هركسي مالي كه داره رو دست رنج خودش ميدونه. قطعا زن هم بي تاثير نيست تو پيشرفت اون مرد. 

ولي خب اين هم مهمه كه اون پول چه جور خرج بشه. وقتي به قشنگي خرج بشه هم خدا راضيه هم خلق خدا. 

بعد از ١٢٠ سال كه با خودمون نميبريم. ولي عوضش ياد و خاطره خوب به جا ميذاريم. 

من حتي مامانمم هميشه به بابام ياداور ميشه كه فلان جا تو برو حساب كن. يا از اين جور چيزا. 

ادم شخصيتش بالا ميره. عزيز فاميل ميشه و خيلي چيزاي ديگه. 

حيف كه نميشه،وگرنه اينجا اينقدر از خوبيه عمو كوچيكم بگم كه جا نميشه. 

يعني از وقتي چشم باز كردم يادمه اين خوبي داشت تا لحظه مرگش. تا يه هفته قبل از مرگش كه باهاش بودم يادمه محبتاش رو. واسه همين خيلي دارم اسمش رو ميبرم. 

سلامتي و تعجيل فرج اقا امام زمان(عج)، صلوات. 

انگار مچ گرفتن برای یه عده هیجان انگیز شده هی میخوان سر در بیارن و دست ادم و رو کننواقعا یکی نسبت ها ...

متوجه نشدی شما ؟من نگفتم فیکی نگفتم داستانت دروغه گفتم روابط و نسیبتها اینقدر عوض شد هرکس تازه واردی بود بهش هزارتا انگ میزدن این تاپیک ادمو گیج میکنه،نه کارآگاه شدم نه ضرری بهم رسیده نه هیچی حالا همه بسیج شدین برعلیه من بیخیال صدبارم گفتم بیخیال والا 

همش تقصیر خودته صد بار گفتم به دایی نگو برادر🤣🤣🤣🤣🤣

اتفاقا اگه میگفت برادرم مدافعان عروس میریختن سر نخودی🤣

«زندگی مینیمالیستی» یعنی بازگشت به سادگی، به اصلِ آن‌چه واقعاً مهم است. یعنی فهمیدن این‌که شادی در داشتن چیزهای بیشتر نیست، بلکه در داشتن چیزهای درست است. وقتی مینیمال زندگی می‌کنی، ذهنت سبک‌تر می‌شود. دیگر لباس‌هایی که سال‌هاست نپوشیده‌ای ذهنت را شلوغ نمی‌کنند. دیگر اشیای بی‌استفاده در گوشه‌ی خانه یادآور گذشته‌ای نیستند که رهایش نکرده‌ای. تو یاد می‌گیری که آن‌چه ارزش نگه‌داشتن دارد، عشق است، آرامش است، لحظه‌ای با چای گرم و آفتاب روی پنجره 🌾 اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰