2777
2789
عنوان

مااوضاع مالیمون بشدت بده امشب مادرشوهرم دعوتمون کرده خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 97 پست
آگهی زده بودن تو دیوار کرمانشاه برای اونجا کارگر افغانی بره خدا لعنتشون کنه 

خودت چطوری؟گردن دردت خوب شد؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

فامیلمون تهرانه میگفت یه همسایه داریم باغ بزرگ داره داده دست افغانی میگفت ۷ تا بچه دارن جلو مردم رو ...

برای اون مردمی که به این جنایتکارا کمک میکنن متاسفم

سه ماه پیش پسر عموی مامانم رو توی کرج این عوضی ها کشتن...پسز مجرد ۳۸ ساله بود پولدار بودن ماشین شاسی داشت نزدیک باغشون چند نفری گرفته بودنش و با چاقو کشته بودنش و توی رودخونه انداخته بودن....پول و لپ تاپ و ...رو از ماشین برده بودن

⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم والا تازه من تو چت انقد فوشش دادم 🤭🤭🤭🤭 گفتم تنوعی بشه پروفم 

وای پس بهشون پیام هم دادی

آتیشپاره،نمیگی برات میشه دردسر

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

برای اون مردمی که به این جنایتکارا کمک میکنن متاسفم سه ماه پیش پسر عموی مامانم رو توی کرج این عوضی ...

خدا لعنتشون کنه،نهایت همش صدملیون بیشتر نبوده

به خاطر صدتومن،یه خانواده رو داغدار ابدی کردن

عزیزم میشه بگید چرا اینجوری شده؟ شوهرت سرکار میره؟

اره میره سرکارپاش بدجورشکسته وچون تازه اومده بوداینجابیمش درست نشده وازجای قبلی ام حقوق طلب داره

بی شک باران زیباترین نعمت خداست

عزیزم 💔 

سعی کن بری سرکار شوهرت چرا پول دستش نیست نمیره سرکار؟

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
آگهی زده بودن تو دیوار کرمانشاه برای اونجا کارگر افغانی بره خدا لعنتشون کنه 

ورودشون اونجا ممنوعه

اگهی رو گزارش بزن

وای پاشون ب شهرای کورد نشینم باز بشه دیگ نمیشه کاریشون کرد

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

خدا لعنتشون کنه،نهایت همش صدملیون بیشتر نبوده به خاطر صدتومن،یه خانواده رو داغدار ابدی کردن

ااره بخدا...خانواده ش خون کریه میکردن...فقط خدا رو شکر مامانش سه ماه قبلش فوت کرد و ندید

⁦♥️⁩

الان کارگرهای افغانی روزی خداتومن تو ایران کار میکننن یعنی نمیتونید در حد افغانی ها باشید؟همسرتون بر ...

عزیزم لطفن اگه حوصلت شدجوابای منوبخون

عزیزم همسرت سرکار نمیره ؟! درسته اوضاع بده ولی نه اونقدری که نشه حدالقل شکم سیر کنیم !خودت کاری کن ...

عزیزم خودم خیاطم  چون جانداشتیم ودوتابچه کوچیک داشتم خیلی قبول نمیکردم سفارش چون هم اعصابم بهم میریخت هم بچه هااذیت میکردن الان ولی مشتری ندارم

چه شرایط سختی پس به نظرم به صاحب کارش بگید بگید خدا رو خوش نمیاد تو این گرونی ها،حقوقمون نمیدین

اینقدر زنگ میزنه به هردوجا نمیدن ببشعورا

خودت چطوری؟گردن دردت خوب شد؟

نه والا نزدیک خانه کشیه اعصابم خرابه بدتر میشه 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

ورودشون اونجا ممنوعه اگهی رو گزارش بزن وای پاشون ب شهرای کورد نشینم باز بشه دیگ نمیشه کاریشون کرد

رفتم پی وی انقد فوشش دادم بخدا 

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .