2777
2789
عنوان

مااوضاع مالیمون بشدت بده امشب مادرشوهرم دعوتمون کرده خونشون

| مشاهده متن کامل بحث + 2653 بازدید | 97 پست

تو اشپزخونه به مادرشوهرت بگو نزار شوهرت بفهمه گفتی

بگو گفتم ب غرورش برنخوره

بمیرم براتون😔

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خدا کمکتون کنه،ولی آفرین به مادر شوهرت

به نظرم یه وقتی که شوهرت پیشت نبود،بگو که چه چیزایی لازم دارید

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

داره بارون میکنه.دعا کردم یخچالت پر بشه از هر چی دوست داری

سوره واقعه زیاد بخون.

نا ی روز رهن خونه نداشتیم.الان هم خونه داریم،هم زمین،هم ماشین

روزی ک خدا میده تعارف نکن.بگو ممنون میشم اگه بخرید اونوقت میفهمه پسرش تو سختی ه و ب فریادتون میرسه

تا خرف نزنی کسی دردت رو نمی فهمه

بچه هاشوهرم پاش شکسته توخونس بعدحقوق ماه قبلشوندادن بهمون این ماهم هنوزموعدش نرسیده بعدمخارج دکتروایناشم باصاحب کارش بوده که هنوز ندادن بایدامپول ضدانعقادخون بگیره هرشب بزنه پولشونداریم چون بیمشوهنوز درست نکرده بودن و....

بی شک باران زیباترین نعمت خداست
ان شالله کالا برگ ریختن خرید کنید  بقیه وعده رو چکار میکنید ؟

کالا برگو جدی گفتی یا جوک بود؟😂

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان کارگرهای افغانی روزی خداتومن تو ایران کار میکننن یعنی نمیتونید در حد افغانی ها باشید؟همسرتون برن کارگری ساختمون...خودتون برین برای منشی گری یا نظافت یا شده سبزی پاک کردن و فروختن به مغازه های سبزی خرد کنی

⁦♥️⁩

عزیزم همسرت سرکار نمیره ؟!

درسته اوضاع بده ولی نه اونقدری که نشه حدالقل شکم سیر کنیم !خودت کاری کن مگه میشه ادم چیزی نخوره 😔💔

عرب ملک غزه کجا من کجا! فلسطین کجا! عشق به میهن کجا .هزاران چو لبنان و آن و این .فدای یک خشت ایران زمین .اگر طرفدار حق نیستی .برای ناحق هم کف نزن .

بچه هاشوهرم پاش شکسته توخونس بعدحقوق ماه قبلشوندادن بهمون این ماهم هنوزموعدش نرسیده بعدمخارج دکتروای ...

چه شرایط سختی

پس به نظرم به صاحب کارش بگید

بگید خدا رو خوش نمیاد تو این گرونی ها،حقوقمون نمیدین

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

بچه هاشوهرم پاش شکسته توخونس بعدحقوق ماه قبلشوندادن بهمون این ماهم هنوزموعدش نرسیده بعدمخارج دکتروای ...

امپوله خیلی مهمه ها حتما اگه گرسنگی میخوری مهم نیست ولی حتما پول قرض کن آمپول بزنه