2777
2789

دو روز اومدیم انزلی همش بارونیه و سرده. دو تا هم بچه کوچیک دارم. کسی جایی مثل شهربازی سرپوشیده میشناسه بهمون معرفی کنه بریم. دلمون گرفت از بس موندیم خونه. ساحل و دریا هم که نمیشه رفت تو این هوا. فقط رفتیم آکواریوم و برگشتیم. اگر یه جای سرپوشیده که بشه یکی دو ساعتی اونجا تفریح و سرگرمی داشت رو معرفی کنید ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برگردین شهر خودتون انزلی  شهر زیبایی هست .ولی مردم اصلی کوچ کردن دیگه اون آدمای یکدست مهربون فرهنگ خوب خدشه دار شده ما ده روزه رفتیم ولی دو روز برگشتیم.بلوار قو خونه شخصی گرفتیم حالمون خراب شد با بی احترامی

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞
برگردین شهر خودتون انزلی  شهر زیبایی هست .ولی مردم اصلی کوچ کردن دیگه اون آدمای یکدست مهربون فر ...

عزیزززم.. ماهمین دو روز رو اومدیم مسافرت (انزلی). ولی فقط بارونیه. فردا یا پس فردا هم برمیگردیم.. فقط. خواستم ببینم جایی هست برای اینکه حداقل امروز یا فردا بچه هام سرگرم بشن.. ممنونم عزیزم

عزیزززم.. ماهمین دو روز رو اومدیم مسافرت (انزلی). ولی فقط بارونیه. فردا یا پس فردا هم برمیگردیم.. فق ...

نه کسی کمک حال نیست اونجا 

ضرب المثال.🤩خدا آتش را به آدم اعطا کرد.انسان آن را با آب خاموش کرد.🤔  خدا عشق را به آدم داد.💝 انسان آن را با ازدواج خاموش کرد..🤔🤔🤔🤓💞💞💞

اصفهان برین که خوش بگذرد  همهچیز مرتب منظم دارد

اصفهان برین که خوش بگذرد  همهچیز مرتب منظم دارد

یکی از بچه هام کوچیکه . مسافرت راه دور رو فعلا نمیتونیم بریم.. انشاله برای یکی دو سال دیگه برنامه مسافرت داریم. ممنون از راهنماییت گلم