2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی نیس اصلا ایشالا تو  زندگی هیجوقت گذرت ب دادگاه و کلانتری نیوفته اصن یکی نیس اون سه نفر هیچ ...

بخدا طلاق خیلی سخته موندم چجوری بعضی زنها راحت جدا میشن من یه بار گذرم به خاطر چک به دادگاه و پاسگاه اوفتاد بخدا اینقدر سخت بود چقدر دادگاه محیط بدی داره اصلا محیطش برای زن خوب نیست 

امان از روزی که گدا معتبر شود   
بخدا طلاق خیلی سخته موندم چجوری بعضی زنها راحت جدا میشن من یه بار گذرم به خاطر چک به دادگاه و پاسگاه ...

وقتی تو شرایطی قرار بگیری نزارن اب خوش از گلوت بره پایین، تمام حق و حقوقتو بخان به ناحق بگیرن ازت، یسره تو زندگیت دخالت کنن شوهرتم با تمام نفرتش تو و خانوادتو از خونش پرت کنه بیرون، راهی جز رفتن به دادگاه و تموم کردن این زندگی یطرفه رو نداری 😭