2777
2789

من دو ماه پریودی های غیر عادی و درد زیر دل سمت چپ و راست داشتم و ریزش مو هم گرفتم  

پا شدم رفتم ماما علایممو  بهش گفتم  برام ازمایشو سنو نوشت 

که مشخص شد ویتامین دی خیلی پایین و تنبلی تخمدان خفیف در هر دو تخمدان دارممم 🥲🥲🥲🥲🥲 

فقط بهم گفت شیرینی رو کم کن اصلا نگفت ورزش کن خودم یه هفته تحرکمو زیاد کردم روزی ۱ ساعت عصرا پیاد روی میزنم  

بعد  دارو داد با ب قرص واسه ریزش موهام ولی نمد چرا حس میکنم خوب نشده هنوز  ریزش موهام 

۱ هفته س که شروع کردم دارو خوردن 

توروخداا شما بگیدد چیکار کنمم زودتر خوب بشمممم خسته شدم 🥲🥲🥺🥺🥺🥺

غذا های سالم بخور پیاده روی رو هفته ای سه بار برو اگه چربی شکمی داری باشگاه برو دمنوش و قرص ویتامین دی و سی و ب مصرف کن من اینارو انجام میدم پریودم منظم و دردام کم شده  

منم برای ریزش مو قرص میخورم اسم قرصت چیه؟

غذا های سالم بخور پیاده روی رو هفته ای سه بار برو اگه چربی شکمی داری باشگاه برو دمنوش و قرص ویتامین ...

لاغرمم 

نزدیک به ۴ روزه مرتب هر روز عصر ۱ ساعت پیاده روی میزنم و تحرکمو نسبت ب قبل بیشتر کردم 

شیرینی رو ۴ روزه کلا قط کردم چه مصنوعی چه طبیعیش  

حتی غذام دادم  سعی میکنم کم کنم با اینکه لاغرممم 

واسه ریزش مو که به ما ما گفتم گفت بخاطر تنبلیه  هیرویت داده یه هفته س دارم مصرف میکنم مال تو چیههه  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.