2777
2789

چرا هر چی میپوشیم اینقد بد دیده میشه برای یه لباس ساده باید کلی برم بگردم

حتی لباسایی که در ظاهر بلندن و فری سایزن رو وقتی میپوشم تبدیل به بلوز میشه 😭😭اینقد که شکم و سرشونه هام میکشه بالا لباسو 

دیگه خسته شدم و دوست ندارم لباس بخرم کلا سه دست لباس دارم که دوتاش ضخیمن و واسه از الان به بعد که گرم بشه هوا اصلا مناسب نیست در نهایت میمونه یک دست 

انگیزه لاغر کردن هم ندارم قبلا یه بار لاغر کردم سخت بود تا یک ماه چشمام سیاهی میرفت 

اگه هستین عکس همون دو دست لباسم رو بذارم خانومایی که هم مثل منن بی زحمت بگین چی میپوشین ایده بگیرم 

چن کیلویی؟

مهم نیس طرف چشمش کوچیک باشه یا درشت من آدم میشناسم نابیناست ، ولی محبت رو خوب میبینه ....ب زندگی ای ک آدما ب نمایش میذارن غبطه نخورین...یه فروشنده قشنگ ترین جنس هاشو تو ویترین میچینه  اگه جرعت حرف حق زدنو نداری لاقل برا کسایی کع چرت و پرت میگن دس نزن🤜 دوست عزیز تا وقتی ک خودتو ب خریت زدی نزدیکم نشو اطراف من طویله نیس...ی عده هستن وقتی بیکار میشن حالتو میپرسن شمام هر وقت بیکار شدین جوابشونو بدین....آدم خوبی باش اما وقتت رو تلف نکن ک اینو ب همه ثابت کنی... ب پای علف هرز هر چقدرم آب و کود بریزی برات میوه نمیاره پس مواظب باش برا چ کسی و چ چیزی وقت میذاری🌵🌱اگه همیشه فک کنی حق با توعه هیچی از زندگی یاد نمیگیری..... از دیروز بیاموز ، برای امروز زندگی کن و امید ب آینده داشته باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

لباس خیلی کوتاه یا استین کیمونو نپوش.رنگای تیره و مدل کت و راسته بهتره

دکمه کت رو هم تا جایی که میشه بسته نباشه

مانتوهای بلند و راسته یا کلوش هم مناسبه 

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
من ۷ کیلو اضافه دارم شلوار مام میپوشم  از رنگ های تیره استفاده میکنم و شومیز دکمه دار مردانه ...

من عید رفتم شلوار مام بگیرم اخرین سایزش هم اندازم نشد 🫤🫤ولی قبلا داشتم خوب بود 

80🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من خودم اضافه وزن دارم ولی همه میگن لاغری چرا

فقط مانتو مشکی ساده گل منگلی و طرحدار نباشه یا اگه طرح یا خرجکار داره قسمت پایین مانتو یا سراستین که توجه رو از شکم دور کنه

لباسها باید کاملا اندازه خودت باشه نه خیلی تنگ نه خیلی گشاد

لباس فری سایز اصلا مناسب ما نیست من همیشه لباسامو میدوزم

بالاتنه مانتو تقریبا اندامی و پابین مانتو فون باشه

مانتو بلندتر هم بهتر جواب میده

اصلا شکمت نشون نمیده

اره این لباسارو خیلی گشتم تا شکمم و نشون نده واسه همین لباس ندارم همینا رو دیگه نمیشه پوشید موندم چیکار کنم یک دست بیشتر نمونده 

پست بعدی میفرستم زود حذف میکنم