2777
2789
عنوان

کیا فرزندشون رو اندوسکوپی بردن

171 بازدید | 24 پست

سلام دوستانی که فرزندشون رو اندوسکوپی بردن بگن ایا اذیت شده بچه یا خیر دکتر فوق تخصص گوارش بردم گفت نیاز نیست وریفلاکسه اما دوتا دکتر گوارش کودکان بردم گفتن اندو ..البته بازم احتمال رو بر ریفلاکس دادن

خدایا یه گوشه چشم تو برای حل مشکلات ماکافیه🙁

دکتر فوق تخصص کودکان میگه اندو بنویسم یا نه میگم خب هرجور که خودتون تشخیص میدید اگر بدون اندو میدونید خب نه میگه احتمالا ریفلاکسه ولی اندوسکوپی بهتره

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار هفده سالگیم بدون بی هوشی انجام دادم سخت بود ولی قابل تحمل بود ولی بچه رو نمی دونم بتونه تحمل کنه خدا کنه همه بچه ها همیشه سالم و شاد باشن

وای خبر خبر بیارید که آرزوم تو راهِ  
من یه بار هفده سالگیم بدون بی هوشی انجام دادم سخت بود ولی قابل تحمل بود ولی بچه رو نمی دونم بتونه تح ...

خودم بدون بیحسی انجام دادم وحشتناک بود ولی خب الان بیحس میکنن ممنونم از دعات عزیزم

عزیزم برای بزرگا بیهوش میکنن چه برسه بچه  البته بیهوشی نیست خواب عمیقه  هیچی نمی‌فهمه هی ...

خیلی نگرانم به بچم انتقال نمیدم اما خودش خیییلی استرس داره دلم میسوزه اخه یه دکتر بردمش گفت اندو بعد لابه لای بیمار دیدن اندو هم میکرد پشت در وایسادم بعد چنددقیقه گریه بچه روشنیدم خیلی بهم زیختم بردمش یه جا دیگه که توروزای خاصی فقط اندو میکنن ومریض نمیبیتن

خیلی نگرانم به بچم انتقال نمیدم اما خودش خیییلی استرس داره دلم میسوزه اخه یه دکتر بردمش گفت اندو بعد ...

عزیزم حتما ببر جایی که  بیهوش کنن 

ولله من چهارشنبه دو هفته پیش تو بیمارستان سینا آندوسکوپی شدم بیهوش شدم یعنی همه بیهوش میشدن 

من یه بار ۱۸ سالگیم با بی حسی انجام دادم نابود شدم واقعا الکی یه اسپری لیدوکایین زدن به ته حلقم 

لوله رو رد کردن 

من اوق میزدم یه پرستار وحشی سر منو چسبونده بود به تخت که تکون نخورم

لطفا برای خوب شدن مریضیم دعا کنید