سلام لطف بزرگی بکنین خواهری بکنین سوال خیلی خیلی مهمی دارم اگه جوابش قطعی میدونین یا اگه کسی میشناسین جوابش بدونه تو رو خدا راهنماییم کنین
من آموزگاری خوندم ۵نمره کم آوردم قبول نشدم بعد نشستم پرورشی خوندم مانتویی هستم ولی تتو و لاک اینا ندارم اهل نمازم ولی روز آزمون پرورشی مقنعه ام پیدا نکردم شال مشکی زدم و مانتو شلوار گشاد و بلند مشکی سر جلسه خب شال کمی سخته عقب میره منم گرم جواب دادن سوالا بودم شالمم عقب رفته بود بقیه کسایی تو کلاس ما بودن بیشترشون چادری بودن یه جوری من انگار تک افتاده بودم و یه خانومه دیدم اومد به ظاهرا نگا کرد به من رسید تو کاغذش چیزی نوشت رفت به خدا انگار آب یخ ریختن روم گفتم خدایا ابن همه شب نخوابیدن درس خوندن پیش خودم گفتم پیشاپیش نوشته عدم پوشش مناسب گزینش ردم کنه دیگه آزمون دادم خوبم دادم خدا رو شکر ولی خب میخوام بدونم عیب نداره اگه به خاطر اینکه شالم عقب رفته بود امسال ردم کنن دیگه توبه کنم برای دفعات بعد ولی خب این عدم پوشش مناسب برای آزمون های بعدی آموزش پرورش بدم دوباره همین گزارش قبای نمیزنن مثه کد ۱۹ به خدا پدرم برادرم خواهرم همه معلمن خانواده انقلابی حالا عدم پوشش مناسب زده باشه این بار فقط رد میشم یا گزارش زده برای همیشه دیگه تو پرونده ام میذارن پیشاپیش رد تا دیگه آزمون دوباره شرکت نکنم چون کسی امسال پوشش یه طوره شاید سال دیگه طور دیگه باشه انصاف نیس یه گزارش قبلی همش رد کنن
به خدا پوششم بد نبود چون بقیه همه چادری بودن تک افتادم قبول شدن معلمی خیلی برام مهمه خیلی شغل نیس فقط کل زندگیم بهش ربط داره