2777
2789

سلام لطف بزرگی بکنین خواهری بکنین سوال خیلی خیلی مهمی دارم اگه جوابش قطعی میدونین یا اگه کسی میشناسین جوابش بدونه تو رو خدا راهنماییم کنین 

من آموزگاری خوندم ۵نمره کم آوردم قبول نشدم بعد نشستم پرورشی خوندم مانتویی هستم ولی تتو و لاک اینا ندارم اهل نمازم ولی روز آزمون پرورشی مقنعه ام پیدا نکردم شال مشکی زدم و مانتو شلوار گشاد و بلند مشکی سر جلسه خب شال کمی سخته عقب میره منم گرم جواب دادن سوالا بودم شالمم عقب رفته بود بقیه کسایی تو کلاس ما بودن بیشترشون چادری بودن یه جوری من انگار تک افتاده بودم و یه خانومه دیدم اومد به ظاهرا نگا کرد به من رسید تو کاغذش چیزی نوشت رفت به خدا انگار آب یخ ریختن روم گفتم خدایا ابن همه شب نخوابیدن درس خوندن پیش خودم گفتم پیشاپیش نوشته عدم پوشش مناسب گزینش ردم کنه دیگه آزمون دادم خوبم دادم خدا رو شکر ولی خب میخوام بدونم عیب نداره اگه به خاطر اینکه شالم عقب رفته بود امسال ردم کنن دیگه توبه کنم برای دفعات بعد ولی خب این عدم پوشش مناسب برای آزمون های بعدی آموزش پرورش بدم دوباره همین گزارش قبای نمیزنن مثه کد ۱۹ به خدا پدرم برادرم خواهرم همه معلمن خانواده انقلابی حالا عدم پوشش مناسب زده باشه این بار فقط رد میشم یا گزارش زده برای همیشه دیگه تو پرونده ام میذارن پیشاپیش رد تا دیگه آزمون دوباره شرکت نکنم چون کسی امسال پوشش یه طوره شاید سال دیگه طور دیگه باشه انصاف نیس یه گزارش قبلی همش رد کنن

به خدا پوششم بد نبود چون بقیه همه چادری بودن تک افتادم قبول شدن معلمی خیلی برام مهمه خیلی شغل نیس فقط کل زندگیم بهش ربط داره 

يجوري التماس ميكني انگار ما مسئولشيم و بايد نمره بديم🥺

جوابش مهمه فک کنم قبول بشم مصاحبه اگه رد کنن بازم گذشته ولی الکی گزارش همیشگی نزنن دیگه هر بار شرکت کنم رد کنن انصاف نیس یکی امسال مانتویی باشه سال بعد چادریه نمیشه یه گزارش هر سال رد کرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم فکر نمی‌کنم تا این حد سخت گیری کنن. منم زیر چادر روسری داشتم تو پرونده نوشتن مقنعه نداشت بعدم تو گزینش گفتم محجبه هستم ولی  همیشه چادر سر نمیکنم ولی نمره خوبی از گزینش گرفتم

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

نمیدونم ولی گزینش حساسیتای قدیم رو در مورد پوشش نداره 

منم اون آزمون بودم مراقبا خودشون هفت قلم آرایش و مانتو کوتاه کوتاه بودن 

فکرتو درگیر نکن الان تو گزینش بیشتر نمره آزمون و مصاحبه تخصصی رو سخت میگیرن 

امیدوارم موفق بشی

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
قسمتت باشه قبولی

عزیز اون خانومه اومد اسمم نوشت به خدا نماز خون خانواده فرهنگی مانتو شلوار مشکی گشاد خب شال عقب میره همش دستم به شال نبود ناگهانی دید امسال گذشت خوندمم خیلی نمره امم خوب میشه گذشت خدا کنه برای دفعات بد الکی همش یه گزارش رد نکنن

عزیز اون خانومه اومد اسمم نوشت به خدا نماز خون خانواده فرهنگی مانتو شلوار مشکی گشاد خب شال عقب میره ...

اون خانوم برای همه مینویسه. فکر میکنم تطبیق چهره میکنه 

عزیزم فکر نمی‌کنم تا این حد سخت گیری کنن. منم زیر چادر روسری داشتم تو پرونده نوشتن مقنعه نداشت بعدم ...

اخه من شالم عقب رفته بود ولی لباسام مناسب بود

شما چادر داشتی زیر اون روسری بوده شال عقب میره مقنعه ام پیدا نکردم 

از کجا میدونی داخل گزینش نوشته بود برات مقنعه نزده 

خب من حتما نوشته شال موهاشم پیدا به نظرت فقط امتیاز کم میکنن یا کلا رد

اخه من شالم عقب رفته بود ولی لباسام مناسب بود شما چادر داشتی زیر اون روسری بوده شال عقب میره مقنعه ...

موقع آزمون اصلا چادر نداشتم اگر اشتباه نکنم شال هم سرم بود. جریان روسری برای زمانی بود که پرونده بردم گزینش:شهرمون

عزیزم فکر نمی‌کنم تا این حد سخت گیری کنن. منم زیر چادر روسری داشتم تو پرونده نوشتن مقنعه نداشت بعدم ...

اخه من شالم عقب رفته بود ولی لباسام مناسب بود

شما چادر داشتی زیر اون روسری بوده شال عقب میره مقنعه ام پیدا نکردم 

از کجا میدونی داخل گزینش نوشته بود برات مقنعه نزده 

خب من حتما نوشته شال موهاشم پیدا به نظرت فقط امتیاز کم میکنن یا کلا رد

اخه من شالم عقب رفته بود ولی لباسام مناسب بود شما چادر داشتی زیر اون روسری بوده شال عقب میره مقنعه ...

جلو خودم نوشت. خودش گفت .

موقع آزمون اصلا چادر نداشتم اگر اشتباه نکنم شال هم سرم بود. جریان روسری برای زمانی بود که پرونده برد ...

توکل به خدا چی بگم آخه اون موقع طرح نبود الان اسال چرا تو حوزه های امتحانی گفتن همچین چیزی بوده من دیدم فقط نگا می‌کرد همه چادری هد رد شد به من رسید چیزی نوشت