2777
2789
عنوان

مادرای شماهم فضولن! روانی شدمم🤦‍♀️🥴😂

| مشاهده متن کامل بحث + 752 بازدید | 22 پست
😂😂بنظر من رو مادرتون کار کنید تا رفتارش درست بشه،حتی شده قهر کنید و حرف نزنید. ولی بالاخره باهم آش ...

از مادر جاریم خیلی تعریف میکنم عصبی میشه قیافشو کج و کوله میکنه😂😂😂🤦‍♀️

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از مادر جاریم خیلی تعریف میکنم عصبی میشه قیافشو کج و کوله میکنه😂😂😂🤦‍♀️

به هر حال باید رفتاری که براتون ناخوشایند بروز بدید اگر رفت وآمدتون زیاده. اگر ماهی ۱ بار میان و یه شب خونتونن اشکال نداره

مامان من از لحاظ تمیزی و مرتبی از خودمم بیشتر حسایه ولی فضول هستن همه مامانا فکنم مثلا تو یخچالمو نگا میکنه ی چیز خراب باشه میگع خاک تو سرت اینو چرا نگه داشتی یا کشو هارو میکشه بیرون میگه چرا انقدر نامرتبه 

دختران ابر شدند....از آسمان گیسو بارید 🍂🖤

مامان من ازدم درحیاط که واردمیشه شروع میکنه گیردادن چراحیاط کثیفه چرا راه پله هااونجوریه چراکابینتت بهم ریختست چرا ظرفاتونشستی میاد یه مشت غرمیزنه بهم گیرمیده یه سری کاروهم انجام میده میره انقدگیرمیده احساس میکنم دارم توکثافت زندگی میکنم😕

ن قصدی نداره دست خودش نیست خیلی فضوله مامانم هم عصبی میشم هم خندم میگیره جرعتم ندارم چیزی بگم زرت بش ...

درمورد شستن استکان و ...نظری ندارم ولی وقتی  بقیه متنتونو خوندم این به ذهنم اومد، از دید مادرت نگاه کن ،اومده دخترش ،احساس راحتی میکنه، درست مثل خونه خودش ،دوست داره خونه دخترش رو ببینه کیف کنه باور کن بعضی مامانا اینطورین ،از اینکه خونه دخترشون خوب و مرتب هست  کیف میکنند یا میرن همه جا رو می بینند ،که اگر جایی نامرتب هست و یا خوب چیده نشده کمک کنند یا به دخترشون بگند که مرتب کنه و اینا اکثرا از روی دوست داشتنه ،درست مثل خونه خودشون که همه چی رو زیر نظر دارند و میخوان همه جا مرتب باشه و ...دوست دارن خونه دخترشون هم همینطور باشه  و البته خیلی مادر شوهرا هم همین دید رو دارن ولی چون میترسن که عروسشون ناراحت بشه چیزی نمیگن ،به نظرم هر آدمی رو با توجه به روحیاتش باید قضاوت کرد و تو بعضی آدما این مساله فضولی نیست بلکه توجه از روی علاقه هست