2777
2789

میاد خونمون تا چش چپ میکنم میره اتاق خوابارو نگا میکنه سرک میکشه تو کمدا 

یا دوتا استکان بشوره تمام دور سینک و کمدارو پر اب میکنه شیر ابم تا اخر باز میکنه در صورتی ک تو خونه خودمون اینجور نیست شیرا ابو همیشه ی نخ باز میزاره یا انقد ظرفارو بهم میکوبه ک لپر میشه ولی خونه خودش اروم و اهسته ظرف میشوره 

ی سری من مریض بودم اومده بود چند روزی پیشم صب چای خوردیم ظهر ک دوباره چای اورد استکانا از صب کثیف بود😑

شوهرم بدش اومد چای نخورد و رفت 

خونه خواهرامم میره همین بساطه میگن مامانمونه مجبوریم تحمل کنیم 

ولی من یکی ک خیلی اذیت میشم 

با خودم میگم اون چند وقتی ک زایمان کنم و بخاد بیاد روانی میشم از دست کاراش چیزیم بگم بهش بر میخوره میره پیش خواهرام و داداشامو بابام گله گزاری چیکار کنم اخلاقش درست شه🤦‍♀️

خدایا خودت بساز 🌱تو بسازی قشنگتره🌱

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب عزیزم بگو به کمکش احتیاج نداری

من که حاضرم با بیماری و ناتوانیم هرجورشده کارامو بکنم 

تا اینکه اینقدر فشار روانی رو از جانب یه نفر تحمل کنم .

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

دعوتش نکن خوب مجبوری ،وقتی داره اذیتت میکنه حتما یک قصدی داره 😑😑

ن قصدی نداره دست خودش نیست خیلی فضوله مامانم هم عصبی میشم هم خندم میگیره جرعتم ندارم چیزی بگم زرت بش برمیخوره

سخت نگیر روزی میاد خدای نکرده دلت برا این کارا روزا تنگ میشه

اونک اره ولی وقتی میبینم خونه من و خونه خودش فرق میزاره ناراحت میشم 

انگاری اومده خونه غریبه براش مهم نیس کاراش

😂😂بنظر من رو مادرتون کار کنید تا رفتارش درست بشه،حتی شده قهر کنید و حرف نزنید. ولی بالاخره باهم آشتی میکنید. اما حتما رفتارشو بهتر میکنه. به دروغ در مورد مادرای دوستاتون بگید که ؛وقتی میرن خونه دختراشون کار دارن به همه چی و اونا میگن شوهراشون زشت میدونن رابطشونو کم کردن. یا بگید مادر شوهر دوستم اینقد با فرهنگه خیلی زن فلانیه و خوب و به چیزی کار نداره و به بچه هاش میگه خوب باشید و ... (مطمعنن تاثیر میزاره)

ن قصدی نداره دست خودش نیست خیلی فضوله مامانم هم عصبی میشم هم خندم میگیره جرعتم ندارم چیزی بگم زرت بش ...

خب بربخوره یکبار محکم بگو فلان کارت عصبیم میکنه .

همین که نمیتونی احساستو راحت بهش بگی یعنی در تربیتت کوتاهی کرده . چرا نمیخواین قبول کنید هر والدینی فرشته نیستش

فاصله تونو از این والدین حفظ کنید و دورادور احترام کنید همین

پروازی ام . زنده باد کاپیتان و بچه ها ❤️۶۵۰❤️

پس بابای منو چی میگی توقع داری همه بحرفش باشند کسی رو حرفش چیزی نگه و خودشم تا میتونه زور بگه بقیه باید گوش بدن

وگرنه اینقدر میگه میگه میگه حرف میزنه بهت و چیز میز میشکنه که روانی میشی

ماهم بخاطر آرامش مادرمون هیچی نمیگیم به بابام

عوض هم نمیشن نمیتونی هم دوسشون نداشته باشی بالاخره خانوادتن

فقط بزن به اون راه و تحمل کن بخاطر خدا

https://eitaa.com/joinchat/2092237053C3c5295f626