2777
2789

دوره هامم منظمه فقط اولین اقدامم ۶ روز تاخیر داشتم بجز اون با اختلاف یکی دو روز پریود شدم همیشه 

تا دیروز  سینه هام خارش داشت و سوزن سوزن میشد و زیر دلم خفیف تر از دوره پریودی درد میکرد امروز اصن سینه هام نه درد می‌کنه و نه میخاره فقط زیر دلم گاهی مث درد پریود میگیره و همش خوابم میاد حوصله هیچی ندارم 

بی بی چک هم یروز بعد موعدم زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد و دیروز بعدازظهر هم یه بی بی چک زدم که منفی شد مارک یونی تست بود بعدش دربارش تحقیق کردم دیدم اکثرا کاذب بوده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گیج و سردرگم شدم نمیدونم حامله ام یا نه اگه نیستم چرا پریود نمیشم🥺

برو آز بده 

دل چو بستم به خدا حسبی الله و کفی   خدایا به همه اقدامی ها و چشم انتظارها ،فرزندانی سالم و صالح و اهل عطا کن که نور چشمشون هم توی این دنیا و هم اون دنیا باشن