2777
2789
برای چه مشکلی می خوای بچتو ببری کاردرمانی ؟؟؟ من چون تو اهواز زندگی می کنم بچمو بردم کاردرمانی دکتر ...

تاخیر حرکتی ، مشکلات بلع که گفتار درمان میبرم 

من کرج هستم 

مشکل شما چیه؟

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای چه مشکلی می خوای بچتو ببری کاردرمانی ؟؟؟ من چون تو اهواز زندگی می کنم بچمو بردم کاردرمانی دکتر ...

سلام مشکل بچتون چی هس؟ کار درمانی دکتر بیاتی بردی؟ الان تو چ وضعیتی هس؟ راضی هستی؟

سلام بستگی داره چه نوع کاردرمانی نیاز داره انجام بشه. برای کاردرمانی اگه دنبال جای خوب میگردی، مرکز توانبخشی ایران رو یه سر برو. دوستم برای کاردرمانی جسمی بچش رو اینجا برده و خیلی راضیه. اسمشو سرچ کنی راحت و سریع میتونی پیداش کنی 

منم وقتی بچه‌ام رو بردم کاردرمانی ژرفا قیطریه، اولش کمی شک داشتم، ولی بعد از چند جلسه نتیجه‌های خوبی دیدم. معمولاً بچه‌ها با هر جلسه پیشرفت‌های کوچیکی می‌کنن، و توی طول زمان این پیشرفت‌ها بیشتر میشه. بچه‌ها توی هماهنگی حرکتی، اعتماد به نفس و حتی تعاملات اجتماعی‌شون بهتر می‌شن.

ولی به طور کلی، هر بچه یه روند متفاوت داره و بستگی به نوع مشکل و شدت اون داره که چه مدت طول می‌کشه تا نتیجه کامل دیده بشه. برای بعضی‌ها ممکنه بعد از ۵ تا ۱۰ جلسه اثراتش دیده بشه، ولی برای بعضی‌ها بیشتر طول بکشه.

به نظرم مهم‌ترین چیز اینه که با درمانگر همکاری کنی و همزمان تمرین‌ها رو توی خونه هم انجام بدی تا روند درمان سریع‌تر بشه.