2777
2789
عنوان

خواهرا بدادم برسین دارم جون میدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 57 پست
من گرفتم خیلی بد بود خیلی حتی الآنم کم و بیش درگیر هستم و چرک و سرفه میکنم از من شوهرم گرفت اون هنوز ...

امشب ساعت ۱۱ نبوده که خوابیدم یهو از خواب بیدار شدم دیدم خواهرم ۱۲ سالشه داره بدنمو ماساژ میده بهش گفتم چیکار میکنی 

میگفت تو خواب انقدر ناله کردی و خودت بدنتو ماساژ میدادی دلم برات سوخت گفتم ماساژت بدم از ساعت ۱ تاحالا بیچاره درگیر منه

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
عه خب پس حتما فردا دوباره میرم دکتر و اسم اینارو بهش میگم واسم بنویسه  خدنکنه گلم  واقعا ...

خدا حفظش کنه عزیزم

راستی نی نی کی به دنیا میاد؟

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه آفتاب تاثیر نداره بنظرم فقط خودت و گرم کن مولتی ویتامین و اینا مصرف میکنی؟

کآرایی که قبلا روم نتیجه میداد رو امتحان کردم ولی

نه دکترم اجازه نداد گفت فقط طبیعی

امشب ساعت ۱۱ نبوده که خوابیدم یهو از خواب بیدار شدم دیدم خواهرم ۱۲ سالشه داره بدنمو ماساژ میده بهش گ ...

عزیزم من هفته ۳۴ یا ۳۵ گرفتم الان ۳۷ هفتمه انقدر سرفه میکردم شکمم درد می‌گرفت کمرم ب شدت درد داشت باور نمیکنی با گریه میرفتم دستشویی نمیتونستم بلند شم از جام. خیلی بد بود خیلی ان شاء الله زودتر شفا پیدا کنی

[QUOTE=337872625]میشه به من بگی علائم کرونا چی بود؟؟؟ دارو استفاده کردی؟؟؟؟[/QUOTEگلو درد شدید جوری ...

منم حتی از گلوم خون اومد انقدر سرفه کردم 

هم خودم کلافه ام هم بقیه کلافه شدن واقعا 

منم دیگه خجالت میکشم بخدا همش یا شوهرم داره ماساژ میده یا بقیه خانواده 

کآرایی که قبلا روم نتیجه میداد رو امتحان کردم ولی نه دکترم اجازه نداد گفت فقط طبیعی

مولتی ویتامین،آهن و کلسیم و امگا و فولیک نداده یعنی؟؟من دکتر قبلیم هیچی نداده بود عوض کردم دید کم‌خونی دارم همش میفتم حالم بده همه چی داد خداروشکر اوکی شدم الان ،طبیعی هم لازمه دکتر بری فقط سرم بهت میده اگه خوب نشدی مامای خودت برو ببین شاید بدنت یه چی کمبود پیدا کرده

عزیزم من هفته ۳۴ یا ۳۵ گرفتم الان ۳۷ هفتمه انقدر سرفه میکردم شکمم درد می‌گرفت کمرم ب شدت درد داشت با ...

دست راستت رو سرم شما دیگه رسیدی به دم ماهی چیزی نمونده ان شاالله بسلامتی بغلش بگیری

من دکتر زنانم بهم گفت برو متخصص عفونی شما هم برو به نظرم ببین چی میگه

فردا دوباره میرم دکتر انقدر امروز گریه کردم دیگه سرمم درد گرفت بخدا

قربونت برم مهربون زیز سایه امام زمان و پناه خدا ان شاالله آذر

خدا نکنه عزیزدلم😍😍

الهی به سلامت بیاد بغلت 

وای من عاشق نوزادم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
مولتی ویتامین،آهن و کلسیم و امگا و فولیک نداده یعنی؟؟من دکتر قبلیم هیچی نداده بود عوض کردم دید کم‌خو ...

فقط فولیک بهم داده با شیاف پروژسترون 

صبح ناشتا هم قرص تیروئید میخورم