2777
2789
عنوان

خواهرا بدادم برسین دارم جون میدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 57 پست
فکر نکنم تو بارداری بتونم اینارو استفاده کنم آخه چند تا دکتر گفتن فقط استامینوفن ساده و ستریزین بخور ...

ببین گلم چون تازه باردار شدی عادیه اکثر خانوم‌ها اوایل بارداری این حالت دارن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین گلم چون تازه باردار شدی عادیه اکثر خانوم‌ها اوایل بارداری این حالت دارن 

دعا کن برام الان اینطوریم تو این هوا پاییز که سرد میشه چه به سرم میاد

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
فکر نکنم تو بارداری بتونم اینارو استفاده کنم آخه چند تا دکتر گفتن فقط استامینوفن ساده و ستریزین بخور ...

عزیزم اون قرصا ویتامین سی هست

بمیرم برات میدونم چقد اذیتی خودم کشیدم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

من گرفتم خیلی بد بود خیلی حتی الآنم کم و بیش درگیر هستم و چرک و سرفه میکنم از من شوهرم گرفت اون هنوزم خوب نشده فقط ب درگاه خدا دعا میکردم منو از این مریضی نجات بده الهی زودتر خوب شی خدا شفای عاجل بده عزیزم 

منم تو بارداری ۲ بار بد سرما خوردم یک بار هم کرونا گرفتم ، آره شما نمیتونی دارو مصرف کنی ولی ی سرم ب ...

میشه به من بگی علائم کرونا چی بود؟؟؟

دارو استفاده کردی؟؟؟؟

وااااای منم‌ از دوم عید گرفتم و عید زهر مارم شد ۲۰ روز خوابیدم فقط ریمم درگیر شده درد و تتگی نفس و بی حالی و سرفه حاضر بودم بمیرم ولی تموم بشه

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
عزیزم اون قرصا ویتامین سی هست بمیرم برات میدونم چقد اذیتی خودم کشیدم

عه خب پس حتما فردا دوباره میرم دکتر و اسم اینارو بهش میگم واسم بنویسه 

خدنکنه گلم 

واقعا تصورم از بارداری این نبود خیلی چشم انتظاری کشیدم برا یه بچه تو خونم 

دعا کن خدا بهم توان بده تاب بیارم

آب و نمک قرقره کن دوم سوپ بخور و گرم نگه دار خودت رو نگو هوا گرمه پتو بپیچ دورت درست حسابی ،آب لیمو ...

من حتی رفتم آفتاب گرفتم دریغ از یکذره خوب شدن