2777
2789
عنوان

خواهرا بدادم برسین دارم جون میدم....

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 57 پست
خدا نکنه عزیزدلم😍😍 الهی به سلامت بیاد بغلت  وای من عاشق نوزادم

سلامت باشی از دعای دل مهربون شما😘😘😘انقدر حالم بده که جوون ندارم واسش  ذوق کنم قربون صدقه اش برم 

واسه مامانم دعا کنین بچه ها😭لطفا براش حمد شفا بخونین
سلامت باشی از دعای دل مهربون شما😘😘😘انقدر حالم بده که جوون ندارم واسش  ذوق کنم قربون صدقه اش ...

ای بابا عزیزم ایشالا زود بهتر شی❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای بابا عزیزم ایشالا زود بهتر شی❤️🤎💜🩵💙💚💛🧡🩷

ان شاالله از دعای شما امیدوارم شما هم آدمای با طینت پاک مثل خودت سر راهت قرار بگیرن

ان شاالله از دعای شما امیدوارم شما هم آدمای با طینت پاک مثل خودت سر راهت قرار بگیرن

فدات شم

باز باران با ترانه   با گوهر های فراوان.  می خورد بر بام خانه  یادم آرد روز باران  گردش یک روز دیرین   خوب و شیرین   توی جنگل های گیلان   کودکی ده ساله بودم   نرم و نازک   چست و چابک   با دو پای کودکانه   می دویدم همچو آهو   می پریدم از سر جو   دور میگشتم ز خانه   می شنیدم از پرنده   از لب باد وزنده   داستان های نهانی   راز های زندگانی   برق چون شمشیر بران   پاره میکرد ابر ها را   تندر دیوانه غران   مشت میزد ابر ها را   جنگل از باد گریزان   چرخ ها میزد چو دریا   دانه های گرد باران   پهن میگشتند هرجا   بس گوارا بود باران   به چه زیبا بود باران   می شنیدم اندر این گوهر فشانی   رازهای جاودانی   بشنو از من کودک من   پیش چشم مرد فردا   زندگانی خواه تیره خواه روشن   هست زیبا   هست زیبا   هست زیبا
عزیزم اولا نگران نباش و استرس نداشته باش که سیستم ایمنی بدن ضعیف می‌کنه  دوما دمنوش گیاهی خیلی ...

حاملس، اینا براش ضرر داره

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

راستی اسی موقع زایمان خیلی منو دعا کن حاجت دارم مرسی🩷🩷

دعا کن برام الان اینطوریم تو این هوا پاییز که سرد میشه چه به سرم میاد

منم تو بارداری ماه دوم اینجوری شدم، از بس سرفه میکردم، میگفتم سقط میشه، چون دارو نباید بخوریم دورش طولانی میشه

اگه کسی ازت نگرفته حساسیت فصلی هست عزیزم که اینقدر طولانی شده چارش همون سیتریزینه

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منم تو بارداری ماه دوم اینجوری شدم، از بس سرفه میکردم، میگفتم سقط میشه، چون دارو نباید بخوریم دورش ط ...

من رفتم دکتر برام ۳ تا آمپول چرک خشک کن  نوشت تزریق کردم 

پنی سیلین زدم 

خطرناک نیست مگه؟؟؟ 

دکتر زنان نگفت اشکال داره؟؟؟ 

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
تو نت زدم گفت مشکل نداره پزشک داخلی ام گفت اشکال نداره

بازم بستگی به خودتون داره من عفونت گلوم زیاد بود احتمال عفونت ریه ام و انتقال عفونت به خونم بالا بود 

تو نت زدم گفت مشکل نداره پزشک داخلی ام گفت اشکال نداره

خوب خداراشکر

بله عفونت زیاد خطرش بیشتر از دارو هست