الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاش میدونستم باید چکارکنم الان کاش بلد بودم زندگی بدون اونو😭
ببین یه مدت که کلا نمیتونی فراموشش کنی و احساس فقدان داری دورازحونت دوراز جونت احساس میکنی یکی از عزبزانت رو از دست دادی و این کاملا طبیعیه صبحها وقتی بیدار میشی و اپلود میشی اولین چیزی که میاد تو ذهنت همین کات کردنه
ولی عزیزم باید تا میتونی غصشو بخوری بهش فکر کنی واسش گریه کنی ولی فقط تا یه مدتی بعد باید خودت خودت رو قانع کنی که خسته شدی که بسه دیگه و سعی کنی پر انرژی باشی و دوباره سعی کنی عاشق بشی و با فرد تازهی وارد رابطه بشی
ببین یه مدت که کلا نمیتونی فراموشش کنی و احساس فقدان داری دورازحونت دوراز جونت احساس میکنی یکی از عز ...
نمیخام با کسی وارد رابطه شم من تا چشم وا کردم تا فهمیدم عشق چیه این تو زندگیم بود من حتی الانم جونمو براش میدم😭😭😭نه هیچوقت بهش خیانت کردم نه علاقم بهش کم شد نه تکراری شد ولی اون خیلی راحت گفت دیگه این رابطه رو نمیخاد و خسته شده دیگه دوسم نداره و علاقش رفته من میخام مثل سابق شه😭😭😭😭😭