2777
2789
عنوان

بعد هشت سال ولم کرد😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1187 بازدید | 68 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدایا واقعا سخته 

می‌دونی وقتی یکی بعدتر 8 سال ولت می‌کنه یعنی یکی دیگرو زیر نظر داره 

دوست منم بعداز ۴ سال پسره ولش کرد سر یه بهونه الکی بعدش فهمیدیم تا پسره همزمان با دوتا دختر بوده 

خدایا واقعا سخته  می‌دونی وقتی یکی بعدتر 8 سال ولت می‌کنه یعنی یکی دیگرو زیر نظر داره  د ...

نمیتونم اینو تحمل کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭میگفت نمیخام کسی دیگه تو زندگیم باشه ینی همش دروغ بود؟

وای چه حال بدیه  انرژیت تا اینجا اومد  سنگین شدم میخوام گریه کنم  درکت میکنم خیلی ...

اونم میدونست چقد دوسش دارم حالم بد میشه میدونست خونوادموو گذاشتم کنارربخاطرش رفت 😭😭😭😭

نمیتونم اینو تحمل کنم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭میگفت نمیخام کسی دیگه تو زندگیم باشه ینی هم ...

ببین درکت میکنم 

ولی سعی کن هرچه سریع تر بتونی کنار بیای و قوی تراز قبل بشی 

بفهم دلیلشو ولی مطمئن باش هیچ آدمی بی دلیل نمیره 

شاید واقعا ارزشتو نداشته 

دوراشو که زد مثل س.گ پشیمون میشه که چیو از دست داده 

ببین درکت میکنم  ولی سعی کن هرچه سریع تر بتونی کنار بیای و قوی تراز قبل بشی  بفهم دلیلشو ...

گفت دلیلم همینه خونوادمو نمیتونم کاری کنم از اولم اشتباه بوده ادامه دادنمون دیگه علاقه ای بهت ندارم اما تو اون هشت سال دوبارر بهم خیانت کرده نمیتونم الان بگم دلیلش شاید اونه بیشتر داغونم میکنه😭