2777
2789
عنوان

اینکه دختر ارومی باشی بد

456 بازدید | 32 پست

من دختر شیطون و زبون درازی بودم اما مامان بابام چون آدم های خیلی حساسی بودن تو تربیت ما زیادروی کردن و باعث شدن یخورده ساکت و بی زبون بزرگ بشیم البته از حقم همیشه دفاع میکنم حالا این مسئله جنبه های مثبت و منفی داشته منفی اینکه تو جامع مخصوصا جا هایی که گروه دختر و پسر باشه چون من ساکتم پسرا یخورده اذیتم کنن مثل دانشگاه بگن انگار دختر طوریش که گاهی دلم میشکنه جنبه مثبت تو فامیل و خانواده دختر خوبی من میدونن و برای ازدواجم اکثرا پیشنهادم میدن منظورم اینکه خیلی من قبول دارن بنظرتون این ویژگی خوبه یا بد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بد ساکت بودن ک ویژگی خوبی نیس :/ پدر مادر ایرانی افسرده پسندن کلا هرچی بیشتر هنجار داشته باشی بیشتر از نظرشون اوکی ای 

منظور این نیس تو بدی ولی ادمی ک شاد و بگو بخند نکه خوب نیس واقعاا

جای ی پشت کامنت چرت ک میگن ن خودت باش و تو عالی هستی و... حقیقت گفتم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
عزیزم شما باید خود واقعیتو زندگی کنی  جاهایی که لازمه حریمتو حفظ کن ولی درکل شیطون باش اینجوری ...

از بس تو بچگی بخاطر شیطنت هام مامان و بابام بهم سرکوفت زدن که انگار این حس از بین رفته دیگه الان بیشتر درونگرا و آرومم اما تو جامعه اذیت میشم

بنظرم در جای مناسب حرف بزن و خودت باش

پیشنهاد ازدواج ربطی به ساکت بودن نداره تو دختر خوبی هستی که بهت پیشنهاد میدن

خوشرو باش و با اعتماد بنفس نزار کسیم بهت توهین کنه 

یکم باید زیاد تو جمع های مختلف حرف بزنی تا دستت بیاد چی کار کنی

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
بد ساکت بودن ک ویژگی خوبی نیس :/ پدر مادر ایرانی افسرده پسندن کلا هرچی بیشتر هنجار داشته باشی بیشتر ...

ببین من بگو بخند میکنم افسرده نیستم فقط دختر زبون درازی نیستم که بقیه بخوان ازم بترسن یا زیاد اجتماعی نیستم 

بنظرم در جای مناسب حرف بزن و خودت باش پیشنهاد ازدواج ربطی به ساکت بودن نداره تو دختر خوبی هستی که ب ...

منظورم این بود که چون دختر ارومی ام میگن دختر ساکت و با متانتی از دخترایی نیستم که بی احترامی کنم یا زبون دراز باشم ولی دلم میخواد یکم از این حال بیام بیرون 

ببین من بگو بخند میکنم افسرده نیستم فقط دختر زبون درازی نیستم که بقیه بخوان ازم بترسن یا زیاد اجتماع ...

خب اجتماعی بودن مهمه ....... منظورم اینه پدر مادر ایرانی ی ادم خیلی خوب و نرمال رو نمی‌پسندند مثلا کسی ک از خونه بیرون نره میپسندن ک خب این نشون میده اون بچه ی مشکلی داره ک نمیره بیرون ولی اونا نمیفهمن این موضوعوو

خب اجتماعی بودن مهمه ....... منظورم اینه پدر مادر ایرانی ی ادم خیلی خوب و نرمال رو نمی‌پسندند مثلا ک ...

مشکل همین تا میخوام یکم جواب کسی بدم و جدی با کسی که بی احترامی میکنه برخورد کنم مامانم اینا بدشون میاد اونا دختر خیلی آروم دوست دارن اما آدم خیلی آروم باشه گاهی خودش اذیت میشه

از بس تو بچگی بخاطر شیطنت هام مامان و بابام بهم سرکوفت زدن که انگار این حس از بین رفته دیگه الان بیش ...

رو خودت کار کن میفهمم چقدر سخته برات 

فکر کنم بری پیش روانشناس تا یکی دوسال فقط گریه کنی آخه دختر کوچولوی درونت حالش خوب نیست :( 

ولی به نظرم اصلا ناراحت نباش خودت که الان بزرگ شدی با کودک درونت حرف بزن برای خودت همون مامان بابا حمایتگری باش که تحت هرشرایطی بچشو دوست داره و اتفاقاً به بازیگوشی و خوشحال بودن تشویقش میکنه

منم خیلی چیزا میخواستم که خانوادم بهم ندادن الان با خودم حرف میزنم و دلداری میدم حالم خوب میشه... مثلا به خودم میگم من برا تو همه‌کار میکنم یا قربون صدقه خودم میرم 

اولویت اول خانوادم نبودم ولی الان که بزرگ شدم اولویت اول خودمم تو روز هزارتا نه میگم ولی از تصمیمم مطمئنم و هیچ جوره پشت خودمو خالی نمیکنم

خدایا شکرت که هستی =)
منظورم این بود که چون دختر ارومی ام میگن دختر ساکت و با متانتی از دخترایی نیستم که بی احترامی کنم یا ...

خب شاید با شوخی کردن حالت بهتر شه نظرت چیه؟

اونجوری متانتت هم از بین نمیره

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
مشکل همین تا میخوام یکم جواب کسی بدم و جدی با کسی که بی احترامی میکنه برخورد کنم مامانم اینا بدشون م ...

خب ناراحت شن مگه ما اومدین تو دنیا مورد تایید بقیه باشیم؟؟یا مثلا ربات مگه ساختن ک دستور کار میدن باید اینجوری باشی؟ دوست دارن ک دوس دارن مهم اینه داری اذیت میشی کار بدی ک نمیکنی! از ی جایی شروع کن شده حتی داد بزن برو با یکی شوخی کن یا سعی کن با ی ادم رندوم ک نمیشناسی ارتباط بگیری .... اهمیت نداره به حرف الکی بقیه حتی پدر مادر :/ چون دوی دارن ساکت باشی پس بالا لال شی؟؟؟ اهمیت نده چون تو کار بدی نمیکنی فقط میخای مثل ی انسان عادی رفتار کنی