2777
2789
عنوان

اینکه دختر ارومی باشی بد

| مشاهده متن کامل بحث + 457 بازدید | 32 پست
خب شاید با شوخی کردن حالت بهتر شه نظرت چیه؟ اونجوری متانتت هم از بین نمیره

تو محیط خانواده و دوستام شوخی میکنم و راحت حرف میزنم اما تو محیطی که اقوام باشن یا دانشگاه اذیتم اکثر اوقات ساکتم

تو محیط خانواده و دوستام شوخی میکنم و راحت حرف میزنم اما تو محیطی که اقوام باشن یا دانشگاه اذیتم اکث ...

باید تمرین کنی انقدر بگی و اشتباه کنی تا یاد بگیری

انصافا دختر مثل تو حیفه

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا دیگه تحمل این شرایط ندارم میخوام خودم باشم

ببخشید اینو میگم ولی شل کن .... آدمای اطرافت هرچی دوس دارن رو خودشون امتحان کنن 

بز بگم یکم از اثرات ساکت بودن : 

همه سعی میکنن سوارت بشن و ازت سو استفاده کنن 

یا تو جامعه دستت نیندازن 

یا از جامعه ترد میشی 

فک نکن خیلی خوبه خواستگار داری همون آدما پس فردا  بعد ازدواج سوارت میشن و بهت زور میگن چرا چون ساکتی آرومی 

جوری ک واقعا هستی زندگی کن چون فقط ی بار دنیا میایم

کاش امریکا متولد شده بودم ب امید روزی ک پذیرش بگیرم و برم برای همیشه 🇺🇸
ببخشید اینو میگم ولی شل کن .... آدمای اطرافت هرچی دوس دارن رو خودشون امتحان کنن  بز بگم یکم از ...

همه اینایی که گفتی میدونم البته قبل ترم گفتم از حقم دفاع میکنم و جوری نیست که بزارم کسی سوارم بشه اما بدیش اینکه چون یه تایمی ساکتم وقتی واکنش نشون میدم اطرافیانم شوکه میشن گاهی دعوامون میشه و باز حس بدی بهم دست میده 

یه چیز دیگه با ادب بودن خیلی خوبه باعث میشه دیگران بهت احترام بزارن

اما اگه نمیزارن پس یه مشکلی هست این وسط

منم اون دختر مهربون.... خوش خنده..... تنبل😂..... برای خودم یه پا روانشناس😂..... نابغه.....پیشگو😂...یه ذره مهندس😆
یه چیز دیگه با ادب بودن خیلی خوبه باعث میشه دیگران بهت احترام بزارن اما اگه نمیزارن پس یه مشکلی هست ...

آدم های نرمال بهم احترام میزارن واقعا و دوستم دارن اما یه سریا هستند که اهل مسخره کردن یا کله خرن گاهی رفتارایی میکنن که عصبی میشم واکنش نشون میدم 

آدم های نرمال بهم احترام میزارن واقعا و دوستم دارن اما یه سریا هستند که اهل مسخره کردن یا کله خرن گا ...

اهل کجایی؟

بوشهر 

من خودم با ادبم و با متانت به قول خودت

ولی اینجوری نیستم نمیدونم چرا تو اینطوری

شاید زیادی دیگه مثبتی بیش از حد

نمیتونم درکت کنم

من خودم با ادبم و با متانت به قول خودت ولی اینجوری نیستم نمیدونم چرا تو اینطوری شاید زیادی دیگه مث ...

از چه نظر خب منم میگم که آدم های عادی باهام خوبن اما همه که عادی نیستن مثلا یه سریا عقده این دوست دارن به بقیه تیکه بندازن یا مسخره کنن همه رو من مشکلم با این افراد من ساکتم و با ادب برای همین نمیتونم جواب بی ادبی با بی ادبی بدم 

چطور مگه ؟؟

اخه تهرانیا بعضیاشون خیلی یجورین گفتم نکنه تهرانی

سعی کن با ادمای درست بگردی

با هر خری نگرد😂

اخه تهرانیا بعضیاشون خیلی یجورین گفتم نکنه تهرانی سعی کن با ادمای درست بگردی با هر خری نگرد😂

اخه تو دانشگاه دست خودت نیس با هر خری همکلاسی میشی اما دوستام همشون اوکین 

اخه تو دانشگاه دست خودت نیس با هر خری همکلاسی میشی اما دوستام همشون اوکین 

والا چی بگم نمیدونم واقعا تا نبینم😂🤦‍♀️

ولی میتونم بگم اگه میدونی کارت درسته پس اعتماد بنفس داشته باش خودتو نباز 

بعد همه که قرار نیست با تو خوب باشن بعضیا افسردگی مزمن دارن نمونش ما یکی تو دانشگاه داریم کلا همیشه ریختش سیاس همیشه سیاه میپوشه یجوریم بد نگاه من میکنه 

بعد من میگم به جهنم بزار هرکاری میخاد بکنه

نخیر بخاطر اون بشم ادم بد

ارامشو از خودم بگیرم

اون روانیه منم بشم مث اون

والا چی بگم نمیدونم واقعا تا نبینم😂🤦‍♀️ ولی میتونم بگم اگه میدونی کارت درسته پس اعتماد بنفس داشته ...

خیلی کارت درست بدیش اینکه من خودم درگیر  این میکنم که بقیه چه فکری میکنن