2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم انقدر بی غیرت ؟؟؟؟؟

3251 بازدید | 53 پست

یکی از آشناهامون تو یکی از قنادی های مطرح تهران کار می کنه ، صاحب قنادی فوق العاده آدم خسیس و پولکیه 

امروز همسرم اومده میگه خانم این آقای صاحب قنادی دیروز تو بیمارستان فوت کرده و اینا همینجوری وایستادن و کار کردن .... می گفت امروزم تعطیل نکردن و این آقا و چهارتا پسرش و دختراش امروز از ساعت ۷ رفتن بهشت زهرا و مادر بیچاره رو خاک کردن و این آقا با چهارتا پسراش اومدن دم قنادی و فقط مشکی پوشیدن و به کارشون ادامه دادن   

خدایا دلم برای اون مادر میسوزه که تو این غربت دفن شده   

آخه چقدر شوهرش و بچه هاش بی غیرتن ، نه مراسمی ، نه خرجی ، هیچ چی موندم این همه پول رو کجا می خوان ببرن ، کی می خوان استفاده کنن  

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اينجوري نبود كه نميشد قنادي مطرح تهران 

بدترين حالت ماجرا اين است كه طاقتمان تمام شود و به روي خودمان نياوريم و تا زمان مرگ ادامه دهيم خيلي ها اينطور زندگي ميكنند دست انداز كم طاقتي را رد كرده اند و افتاده اند توي سرازيري عادت ...اوريانا فالاچي
قضاوت نکنیم     شاید مدل و رسمشون اینه    

عزیزم این خانواده تبریزی هستن .... تا جایی که من می دونم تبریزی ها خیلی تو این مراسمات سنگ تموم میذارن 

فکر نمی کنم رسمشون باشه

ایشون که فوت کرد و خدا رحمتش کنه ..

حالا اون اقا هم مغازه رو باز میکنه تا کار مردم راه بافته ..شاید همین بیشتر باعث کار خیر برای فوت شده باشه..

وزن اولیه ۶۵ ... وزن الان ۵۴.۴۰۰🌸🌸 ................شروع رژیم مرداد ۹۷ ...  قد ۱۶۲ .. 
روحش شاد  ولی شاید وصیت کرده بوده بی سروصدا و بدون مراسم و اینا باشه ! 🤔

نه ، من خانومش رو دیده بودم ، همیشه از خساست شوهرش می نالید ، همیشه دوست داشت تو محرم خرج بده ، شوهره نمیذاشت 

۴تا پسر داره ، اجازه نداده هیچ کدوم ازدواج کنن ، میگه ازدواج کنین میرید خرج می کنید

خوب دم عیده همین یکی دو روز کلی فروش دارن!!!!

من این پست رو صرفا با منظور متناقض معنیش گذاشتم نه در تایید معنیش

آسمان دیگر نمی بارد به بخت شور من...بی نصیبی را برایم مصلحت معنا نکن