2777
2789
عنوان

مگه میشه آدم انقدر بی غیرت ؟؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3251 بازدید | 53 پست
شاید هزینه مراسم رو دادن خیریه!

این آقا خانومش می خواسته برای امام حسین خرج بده میگفت خرج الکیه ، مگه امام حسین منتظر تو نشسته که واسش خیرات کنی ، بعید میدونم به خیریه داده باشه ، بعدم آدمیه که اگه هزار تومن جایی بده هزار دفعه میگه ، فعلا چیزی نگفته

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا شما هم اگه خدایی نکرده مادرتون فوت کنه این قدر ریلکسین اصلا کاربرای این تاپیک عجیب ترینای نی ...

خیلیییی باحال بود

یکی نوشته ایرانیا کارای بعد ختم رو ول کنن برگردن زندگی عادی!

کلا بشیم مثل اونور آبیا دیگه، بی تعصب و عاطفه نسبت ب نزدیکان! فقط دنبال پول و دنیا! بریم بدوییم دنبال کارامون یه وخ طوریشون نشه کارا! مادر کیلو چند! غصه کیلو چند! انسانیت عطوفت،پبوندهای روحی...

مراسم قران و احسان ...بیاد عزیز بودن

همه رو بریزید دور، سریع برید دنبال کاراتون عین آدم آهنیا

آورین!!!!

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
ای بابا😐 چی بگیم اخه. هرکی یه مدلیِ دیگه😕

به قول همسرم ، میگه خدایا به هرکسی اندازه ظرفیتش بده .... امروز از سر کار که اومد وقتی قضیه رو تعریف کرد گفت خدایا اگه قراره بهمون پول بدی ولی عاطفه و محبت نداشته باشیم ، نده 

می گفت انسانیت رو به پول ترجیه میدم

واقعا راست میگه

اصلا قنادی مطرح باشه...یعنی فوت مادر انقد بی ارزشه که همینجور کارکنن

یعنی برای مشهور بودن باید آدم اتفاقای مهم مثل فوت عزیزاشم تعویق تو کارش نندازه؟! 

خیلی عجیبه....امان از بی وفایی دنیا و آدماش...

أَنَا عَبْدُكَ وَ أَنْتَ رَبِّي ظَلَمْتُ نَفْسِي وَ اعْتَرَفْتُ بِذَنْبِي وَ لاَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ إِلاَّ أَنْتَ فَاغْفِرْ لِي يَا غَفُورُ يَا شَكُورُ 
دقیقا ، واقعا در حقش جفا کردن ، اون عمرشو پای بچه هاش گذاشته ، این حقش نبود    

عزیز هر آدم دلرحمی ازین قضیه ناراحت میشه، حالا شما فکربد نکن راجع ب اونا، ازخدا بخاه هدایتگرشون باشه اگه بنظرت صفت بدی دارن...

خدا بیامرزتش، خودت خیرات براش بده تونسی،حلوایی، خرمایی ب یاد و نیت اون. دستت طلا   

عزیز هر آدم دلرحمی ازین قضیه ناراحت میشه، حالا شما فکربد نکن راجع ب اونا، ازخدا بخاه هدایتگرشون باشه ...

حق با شماست ، خدا هدایتشون کنه واقعا ... اتفاقا همسری اومدنی ۲تا جعبه خرما خریده، گردو هم دارم الان میرم همونو درست می کنم ، میگم همسری دم افطار ببره دم مغازه دوستش بزاره ....دستت درد نکنه یادم انداختی