2777
2789

سلام دوستانه با تجربه

من فروردین ماه بارداریم رو توی هفته ی ۶ 

یعنی ۶ هفته و ۳ روز از دست دادم و سقط شد

بیچاره شدم از لحاظ روحی

لتروزول ام استفاده کرده بودم از سوم تا نهم پریود

و دکترم گفت لتروزول باعت شده حتی با تخمک کیفیت پایین یا اسپرم کیفت پایین بارداری رخ بده

و چون کیفیت کروموزومی پایین بودن سقط شده

بهم گفت تا سه ماه نباید باردار بشی بعد اقدام کن

خواستم بدونم چرا همه جا نوشته بلافاصله بعد از سقط اونم با سن کم جنین میشه باردار شد

چرا دکترم گفت تا ۳ ماه جلوگیری کن؟!

کیا بلافاصله اقدام کردم بعد از سقط و باردار شدن؟

عزیزم من چهارماهگی کورتاژ شدم دکترم گفت حداقل تا شش ماه نباید باردار بشی منم بعد از شش ماه با اولین اقدام باردار شدم و خدا پسرمو بهم داد

اگه حرف وزن نداره! پس چه جوری کمر آدم را میشکونه؟ ಥ‿ಥ 

منم شرایطم. مثل تو بود و دکترم گفت سه ماه صبر کن... هر چند الان دنبال ivf هستیم 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم من چهارماهگی کورتاژ شدم دکترم گفت حداقل تا شش ماه نباید باردار بشی منم بعد از شش ماه با اولین ...

من خیلی راحت سقط شد مثل یه پریود معمولی 

برای همین میگم چون سن بارداریم کم بوده پس رحمم آسیب چندتنی ندیده که صبر کنم بخواد ترمیم بشه

پسرگلت در پناه خدا باشه الهی🌷

وای با جونو دل حاضرم تا یه ماه صبر کنم ولی بعدش دیگه بدونه انتظار باردار بشم

واقعا خیلی سخته 

منم شرایطم. مثل تو بود و دکترم گفت سه ماه صبر کن... هر چند الان دنبال ivf هستیم 

بعد سه ماه چند وقت اقدام کردی نشد ؟!

باور کن اگه شوهرم آدمه سنتی نبودو میتونستم توجیحش کنم با جونو دل همون ماهه اول که میخواستم اقدام کنم میرفتم سراغ آی وی اف 

چیه این انتظار 

الان که تو زمانه ما انقدر علم پیشرفت کرده چرا نباید راحت ازش کمک گرفت

قبل از اینکه همه شوق و انرژیو زمانمونو از دست بدیم

من کورتاژ کردم ۴ ماه بعد اقدام کردم  پسر اولم سال ۹۰ دنیا اومد  پسر دومم رو سال ۹۶ باردا ...

جان جان

خدا حفظشون کنه 🌷🌷

پس تقریبا همه بعد از سقط باید یه زمانی فاصله داشته باشه بعد مجدد اقدام کنن

دکتر به  من گفت بعد ۶ ماه اقدام‌ کنم منم بعد پنج ماه اقدام کردم که همون ماه اول اقدامم باردار ش ...

وای شما دومین نفری هستید که بعد از سقط گفتید با اولین اقدام باردار باشید

دستتون رو سر من🌸

خدا کنه منم بعد از این فاصله تا اقدام کردم باردار بشم

این انتظار منو میکشه 😢

بعد سه ماه چند وقت اقدام کردی نشد ؟! باور کن اگه شوهرم آدمه سنتی نبودو میتونستم توجیحش کنم با جونو ...

عزیزم داستان من طولانیه شوهرم بعد سقط یهو یادش افتاد ما شرایط بچه دار شدنو نداریم... برای همین بعد یکسال دوباره اقدام کردیم خیلی وقتمونو تلف کردیم... این که شوهر منم موافقه چون دکتر خودش گفت ای وی اف فقط جوابه با وضعیت ازمایشش... دیگه کار من راحت شد... عزیزم من سنمم بالاست در حدی که حتی برای iui هم وقت نداریم چون زمان بره و گفتن مستقیم برین ivf 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
عزیزم داستان من طولانیه شوهرم بعد سقط یهو یادش افتاد ما شرایط بچه دار شدنو نداریم... برای همین بعد ی ...

آخ گفتی 

امان از این شوهرای بی فکر و تحمیل کن

منم دقیقا ۵ سال وقتمو سوزونودم چون شوهرم نگرانه صد تا چیز بود 

الانم که دکترم گفته حداقل تا سه ماه نباید بچه دار بشید به جای اینکه مثل من ناراحت بشه خوشحال شد 

اما آی وی اف واقعا بهترین روشه چون بهترین تخمک و اسپرم رو از لحاظ کیفیت انتقال میدن ایشالا بهترین بارداری رو داشته باشی و با آرامش کامل این دوران رو طی کنی

🌷

آخ گفتی  امان از این شوهرای بی فکر و تحمیل کن منم دقیقا ۵ سال وقتمو سوزونودم چون شوهرم نگر ...

چی بگم سرو کله زدن با مردا هم بخشی از زندگی شده... من باردار نیستم تازه رفتیم برای ivf فرم پر کردیم... اوه انقد ivf و دکتر رفتناشو و پیگیریهاش زیاده کلی انرژی باید برای این بزاریم ولی اره روش ترو تمیزیه به جز اون همه دارویی که به بدنمون تحمیل میکنیم...من سنم بالاست هر روز که میگذره استرس سنمو دارم...