2777
2789

من نزدیک زایمانمه اوضاع پولیم الان جالب نیست خرج زایمان و خریدام مونده ازشون.عروسی داریم ولی لباس از دوستم گرفتم ک از هزینه الکی جلوگیری کنم بچهام لباس خونگی لازم دارن دستم نیست بخرم.حالادیروز شوهرم واسه مادرش رفته خرید نزدیک ۱ونیم خرج کرده.امروز ازش پرسیدم خریدا چقدشدن میگه به توچه بایدبه توجواب پس بدم!

پوفیوز نمیگه من نزدیک زایمانم بچه هام لباس میخوان چ میدونم خودم براخودمم چیزی نمیگیرم تا چندرغاز ته جیبمون باشه حالا این بره خرید،که حتی یهناهارم دعوتمون نکرده از شهرستان میریم اونجا

تویی زیباترینم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالم از کاراش به هم میخوره.حالا فردا کم میاره هی میگه ب نظرت چکار کنم پول ندارم کاسه چه کنم چه کنم دستش میگیره برام...الان بگم چقدخرج کردی بگه به تو ربطی نداره....

تویی زیباترینم
رعایتشو نباید کنی معلومه جنبه نداره . از نیازات نزن 

بخدا همیشه خدا از حق خودم میزنم میگم بهش فشار نیاد.حتی من واسه هر مراسمی بخدا لیباس گرونی نخریدم ساده ترین و ارزونترین که خودمم خجالت کشیدم از پوشیدنش ولی گفتم این اذیت نشه 

تویی زیباترینم