2777
2789
عنوان

بچه هابیاید باشوهرم دعوام شده حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 27 پست

مردا خیلی ظالم و بی انصافن... انقدر به مجردا حسودیم. میشه... 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرش اگه حقوق دارن نباید از شما بگیرن ولی اگه پسرا کمکش میکنن چاره ای نیست

اره بازنشستگی داره...مهمون داشتن به این الاغ گفته بروخرید برام ک بقیه بخورن .من بمونم و بدبختیام

تویی زیباترینم
مردا خیلی ظالم و بی انصافن... انقدر به مجردا حسودیم. میشه... 

اره بخدا دلم برا خودم میسوزه تو این زندگی همیشه درحال مراعاتش بودم .دلم هرچی خواسته یا نداشته بگیره یا انقد کم بوده خودم نزاشتم بگیره حالا دربیاد بگه به تو ربطی نداره

تویی زیباترینم
بخدا همیشه خدا از حق خودم میزنم میگم بهش فشار نیاد.حتی من واسه هر مراسمی بخدا لیباس گرونی نخریدم ساد ...

اشتباه کردی آیا هنوز ایمان نیاوردی که زنی که خرج نداره ارج نداره؟!

اره بخدا دلم برا خودم میسوزه تو این زندگی همیشه درحال مراعاتش بودم .دلم هرچی خواسته یا نداشته بگیره ...

عزیزم غصه نخور همشون همینن من فردا باید برم سرکار ولی انقد دلمو شکونده مگه خوابم. میبره... حیف اعصاب و جوونیه 

خدا جونم دامن تمام منتظرا رو سبز کن... الهی آمین🌹نمیدونم چرا بیشتر اونایی که تحصیلات ندارن دارن خودشونو میکشن که ثابت کنن شعور ربطی به تحصیلات نداره...البته نه اینکه خودم اعتقاد داشته باشم این دوتا به بهم ربط داره ولی اون همه اصرار دلیلش از شعور نداشتنم بدتره...
اشتباه کردی آیا هنوز ایمان نیاوردی که زنی که خرج نداره ارج نداره؟!

دقیقا الان همین حرف درسته....من خودم مشکل دارم ب من چ که نداره زن و بچه خواسته چشمش کور دندش نرم خرج کنه دو شغله شه

تویی زیباترینم
دقیقا الان همین حرف درسته....من خودم مشکل دارم ب من چ که نداره زن و بچه خواسته چشمش کور دندش نرم خرج ...

یاد بگیر که یه سری چیزا رو تو نمیتونی کنترل کنی یکم رها کن و به خودت توجه کن.مردا به مادر و خانوادشون اول آخر خرج میکنن اما تو از خواسته هات نزن و حتما پس انداز خودتو داشته باش

عزیزم غصه نخور همشون همینن من فردا باید برم سرکار ولی انقد دلمو شکونده مگه خوابم. میبره... حیف اعصاب ...

همه لنگه همن کاش یه جایی خدا جواب این بی محلیا و بدرفتاریاشونو بده....من توعمرم ب بچه سوم اصلا فکرم نمیکردم اینقد رفت رو مخم بچه بیار تا راضی شدم ولی الان مثه سگ پشیمونم...این هفته زایمانمه غم پر دلمه

تو سعی کن بی تفاوت باشی 

تویی زیباترینم
همه لنگه همن کاش یه جایی خدا جواب این بی محلیا و بدرفتاریاشونو بده....من توعمرم ب بچه سوم اصلا فکرم ...

دور از جونت عزیزم... به قول خودت مردا که همینن پس لذت این روزاتو ببر... قدر بدون والا من 38 سالمه اواره مراکز ناباروری هستیم تو این سن تازه بچه اول... 

انشاله خدا یه دخترپسرسالم بده بهت....دامنت سبز شه....

ممنونم عزیزم

به سلامتی زایمان کنی💕