2777
2789
عنوان

خیلی بده اولویت هیچکی نباشی:)

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست
من خیلی از طلاق میترسم =)

آخه من زندگیم پر از تلخی و کتک و فحش و دادبیداد بود 😔😔😔😔💔💔یکبار ی جوری منو زد دستم ترک برد ی بار دیگه پرده گوشم اسیب دید بارها موهامو دور دستش پیچیده منو کشونده رو زمین بارها با مشت زده رو سینم بارها با لگد زده تو کمرم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آخه من زندگیم پر از تلخی و کتک و فحش و دادبیداد بود 😔😔😔😔💔💔یکبار ی جوری منو زد دستم ترک برد ی ب ...

کلا میترسم از ازدواج کردن 

وای خیلی بده ادم با چه ارزوهایی ازدواج میکنه دچار چه آدمایی میوفته😓

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
دقیقااا  چقد خوب گفتییی

اینجوری آدم قدرت اینو داره که تو سی ثانیه همه چیزو رها کنه 

حداقل خوبیش اینه که قبل اینکه ترکت کنن ترکشون میکنی🙂

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

اره میفهمم ولی خب بودن و هستن کسایی که براشون جونمم میدم ولی اونا فک نکنم مشکلیم برام پیش بیاد باهام ...

منم ی جاهایی مثل شما بودم ولی دیگه تمومش کردم ونبودم دیگه الان اگه اولویت کسی باشم منم بهشون اهمیت میدم ولاغیر

تازه اینا ک گفتم همه ماجرا نبود اون به تمام ادمایی که منو میشناختن گفت زهرا بیماری اعصاب داره و دیوونس بهمه گفت زهرا دکتر تایید کرده بچه ناقص میاره 😔😔😔😔جوری شد ک میرفتم تو هر جمعی خوشحال بودم مسخرم میکردن میگفتن قرصاشو خورده و اگه ناراحت بودم بهم میگفتن نمیشه دکتر بهتری پیدا کنی 😔😔😔هیچکس با دشمنش اینکارو نمیکنه اما همسرم با من اینکارو کرد 💔

ب خواهرم دیروز زنگ زده گفته هفتاد ملیون دارم میدمش زهرا بیاد توافقی طلاق بگیریم وکیل گرفته ظاهرا

خواهشا از حقت حتی به اندازه ی یه ارزن نگذر 

کل حق وحقوقتو ازش بگیر  

خواهشا از حقت حتی به اندازه ی یه ارزن نگذر  کل حق وحقوقتو ازش بگیر  

اون خیلی زرنگه هیچی بنامش نیست حتی کارتخوان بنامش نیست حتی کارت بانکیش خالیه و کارت مادرش دستشه ...میبینی دوست قشنگم ظالم همیشه سالم 

اینجوری آدم قدرت اینو داره که تو سی ثانیه همه چیزو رها کنه  حداقل خوبیش اینه که قبل اینکه ت ...

بله اصن قدرت در رها کردنه😉🙃

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
اون خیلی زرنگه هیچی بنامش نیست حتی کارتخوان بنامش نیست حتی کارت بانکیش خالیه و کارت مادرش دستشه ...م ...

مبفهمم عزیزم

ولی خدا یه جایی بهش تو دهنی میزنه که فکرشم نمیکنه من ایمان دارم

صبر خدا زیاده

مبفهمم عزیزم ولی خدا یه جایی بهش تو دهنی میزنه که فکرشم نمیکنه من ایمان دارم صبر خدا زیاده

💔😔یکسالو حدود سه چهار ماهه هنوز تقاص کاراشو پس نداده ....کاش حداقل خدا ب دلم ارامش بده

💔😔یکسالو حدود سه چهار ماهه هنوز تقاص کاراشو پس نداده ....کاش حداقل خدا ب دلم ارامش بده

میده گلم مطمئن باش

شما هم دیگه خودتو درگیرش نکن بفکر پیشرفتت باش برو دنبال یه تغییر وتحول خوب خدا هم هواتو داره قطعا