2777
2789
عنوان

خیلی بده اولویت هیچکی نباشی:)

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 47 پست

سعی کن باهاش کنار بیای 

بود و نبود منم برای کسی مهم نیست ولی بابتش غمگین نیستم 

اینجوری حداقل خیالم راحته چیزی برای از دست دادن ندارم و همین باعث قوی و نترس بودنم میشه 😊

خودم .خودمو به اندازه همه کسانی که دوسم ندارن دوست دارم 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه دیگه ازبس همه چیز ریخته بهم کسی به این چیزا دیگه اهمیت نمیده

اره میفهمم ولی خب بودن و هستن کسایی که براشون جونمم میدم ولی اونا فک نکنم مشکلیم برام پیش بیاد باهام باشن

نمیدونم چی بنویسم والا.....  

باید از خود گذشتگی داشته باشید تا دیگران هم شما را دوست داشته باشند.

تا وقتی خودخواهانه به این موضوع نگاه می کنید ،خب بقبه هم خودخواهانه به شما نگاه می کنند.

مثلا ببینید شما از دیگران چه انتظاری دارید .

وآیا انتظارات اونها را برآورده می کنید.

باید از خود گذشتگی داشته باشید تا دیگران هم شما را دوست داشته باشند. تا وقتی خودخواهانه به این م ...

والا هر انتظاری که داشتن ازم برآورده میکنم ولی نمیدونم دلیلش چیه نه دوستی دارم نه خونواده ام باهام حال میکنن 

نمیدونم چی بنویسم والا.....  
والا هر انتظاری که داشتن ازم برآورده میکنم ولی نمیدونم دلیلش چیه نه دوستی دارم نه خونواده ام باهام ح ...

همین که گاهی قهر میکنید هم از انتظارات اونهاست یا انتظارات خودتون.

سعی کنید متوقع نباشید،

سعی کن باهاش کنار بیای  بود و نبود منم برای کسی مهم نیست ولی بابتش غمگین نیستم  اینجوری ...

دقیقااا 

چقد خوب گفتییی

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
واقعا نمیدونم چرا قبول نمیکنم 

چون هنوز ته دلت دنبال محبتی و از بقیه انتظار داری 

تو این دنیا دوست داشتنی وجود نداره همه آدما فقط خودشون رو دوست دارن و تامام 

هیچ کس بخاطر نبود یکی دیگه نمرده پس چرا باید دلمونو به یک مشت حرف تو خالی امیدوار کنیم؟ 

زنو شوهری داشتیم که مثل لیلی و مجنون بودن تو شهر خونشون سوخت زنه جون خودشو برداشت و در رفت اصلا به نجات شوهرش فکر نکرد 

مادری دیدم که برای بقای خودش بچشو رها کرد و رفت 

پدری دیدم که بخاطر ازدواج مجدد و زن دومش بچشو میزد و از خونه مینداخت بیرون 

دخترو پسری میشناسم که ۹ سال به پای هم موندن ولی یماه بعد عقدشون جدا شدن 

نامزد سابق شوهرم شبا نمیخوابید و زل میزد به شوهرم که نامزدش بود .سر سفره تو خیابون همه جا کل توجهش به شوهرم بود ولی تهش میدونی چی شد؟ سر خانواده ها جدا شدن 

خالم بچش تو تصادف مرد یکماه نشده حامله کرد خودشو و بچه فوت شده اشو جایگزین کرد 

دیدی پس هیچ مدل عشقی نداریم همه به وقتش که برسه میرن حالا به هر دلیلی، اونوقت تو برای شنیدن و دیدن همچین دروغایی ناراحتی؟ من حقیقت تلخو میپذیرم جای این حرفا و کارای الکی

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁