2777
2789

امشب بچه هامو بردم مراسم روضه شهادت امام جعفر؛یه پسر همسن و سال بچه های خودم اومد پیش اینا بازی کنه؛من خوراکی و اسباب بازی هم برده بودم خلاصه اون بچه میخواست به زور عروسک رو از دست دخترم بگیره که دخترم نداد بش و اون پسر زد تو صورت دخترم من هنوز واکنشی نشون نداده بودم که پسرم رفت اون بچه رو هل داد و خیلی عصبانی بود ازینکه خواهرش رو زده؛من چون نمیفهمیدم مادر بچه کجاست یه لقمه نون پنیر دست بچه دادم گفتم ببخشید ازینجا برو خاله؛اون بچه هم رفت اما با خودم میگم واقعا پسرم حق داشت اون بچه رو هل بده؟پسرم۴ سال و۷ ماه و دخترم۲۲ ماهشه.اون بچه هم فکر کنم۴ سالش بود.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله حق داشت و این یه رفتار خیلی خوبه 

جلوی همه از پسرت دفاع کن بزار غیرت داشته باشه رو ناموسش اینجور بار بیاد 

به والله که اگه کاربر مرد درخواست بده میرینم رو سرش                 مرسی اه. 

کار شما صحیح بوده از تنش جلوگیری کردی

درسته دختر من رو زد و اگر تو جمعیت مادرش رو میدیدم حتما بش میگفتم اما دوس ندارم پسرم با کتک یا هل دادن کارش رو پیش ببره

بله حق داشت و این یه رفتار خیلی خوبه  جلوی همه از پسرت دفاع کن بزار غیرت داشته باشه رو ناموسش ...

من اون لحظه نفهمیدم چه رفتاری نشون بدم اصلا هیچی بش نگفتم

درسته دختر من رو زد و اگر تو جمعیت مادرش رو میدیدم حتما بش میگفتم اما دوس ندارم پسرم با کتک یا هل دا ...

باهاش صحبت کن اگ کسی قصد اذیت تو یا خواهرت داشت سریع اونجا ترک کن به من بگو تا ببینیم دلیل رفتارش چیه

❤اللهم صل علی محمد وآل محمد❤

عمدا که نزده منم کتک زدن و شروع کردنو موافق نیستم باید باهاشون صحبت بشه ولی خب اون کارش بعد کتک خوردن خواهرش بوده 

اَلحَمدُاللهِ الَّذی جَعَلَنا مِنَ المُتِمَسِّکِینَ بِوِلایَهِ امیرِالمومِنین عَلی بنِ اَبی طالِب و اَولادِه
چققققدر لذت بردم از اینکه متوجه شدم در نهایت مادری هستین که میخواین آگاهانه مادری کنین😍 و بیخیال ن ...

اره مخصوصا راجب پسرم چون سن حساس یادگیری شروع شده براش