2777
2789
عنوان

خیلی گریه میکنم

162 بازدید | 23 پست

من مشکلم اینه تو هر جر و بحث ساده یا .. اگر شروع کنم به صحبت فوران اشک دارم و تموم نمیشه 

و طرف مقابل با حرف زدت و درست حرف زدن منو مقصر جلو میده 

و بعد کلی خودمو برا گریه با خواست میکنم 

الان فهمیدم ریشه در کودکیم داره که هیچ وقت مادر و پدرم به گریه هام اهمین نمیدادن و من نیاز به توجه و همدلی داشتم 

هیچکس موقع گریه دلداریم نداده نگفته گریه نکن یا اشکامو پاک نکرده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب وارد بحثی نشو

منم یه مدت اینجوری بودم اما علتش این بود که ناراحتی درونی زیادی داشتم، اما الان که از نظر روحی اوکی تر هستم گریم نمیگیره تو بحث ها

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
باورم نمیشه منم توکوچکترین مسائل گریه میکنم حتی مسائلی که گفتنش خنده داره  حداقل قبلافکرنمیکن ...

منم همینم . و واقعا سعی میکنم نکنم چون اصلا لوس نیستم اما نمیتونم دست خودم نیس

همسرم هیچ وقت توجهی نکرده و همیشه مسخرم کرده  برا همین شوهر خوبی نمیدونمش چون هیچوقت کنارم نبو ...

منم سرچ میکردم توگوگل چرازودگریه ام میگیره خب دلایل منطقی باخودم پیدانکردم من آدمی ام که اکثرا ظاهرم شادوپرانرژی درونم همیشه اینطورنیست

منم زود گریم میگیره ولی بعضی وقتا جوری جوابشون میدم میمونن خودمم یا کسی دیگه

ببین من خب ادم صلح جویم و اصلا کار بدی نمیکنم اگرم بکنم خب معذرت میخوام سریع 

اما بقیه ادما مثل من نیستن اذیت میکنن ادمو

منم همینم . و واقعا سعی میکنم نکنم چون اصلا لوس نیستم اما نمیتونم دست خودم نیس

من فکرمیکنم آدم لوسی نیستم‌

دوست صمیمی ام اکثراوقات منولوس میدونه درحالی که اینجوری نمیکنم نمیدونم بعضی هالوس روچطورمعنی میکنن من خودم طوریه که توسن ۹_۱۰سالگی واکثراوقات ۱ماه ازخانواده ام دورم وابستگی سعی کرده ام ازهمون بچگی ایجادنکنم

خب وارد بحثی نشو منم یه مدت اینجوری بودم اما علتش این بود که ناراحتی درونی زیادی داشتم، اما الان ...

من اصلا اهل بحث نیستم و اکثر مواقع سکوت میکنم چون مجبورم چون بلد نیستم کنترل کنم گریه هامو 

ولی بعضی جاها تو بخوایم نمیتونم باید جواب بدی و دفاع کنی

منم سرچ میکردم توگوگل چرازودگریه ام میگیره خب دلایل منطقی باخودم پیدانکردم من آدمی ام که اکثرا ظاهرم ...

منم شادم اتفاقا زیاد هم میخندم . بیشتر از ادما اطرافم 

اما اینکه همیشه تو شرایط این مدلی گریه ام میگیره منو عصبی میکنه

من فکرمیکنم آدم لوسی نیستم‌ دوست صمیمی ام اکثراوقات منولوس میدونه درحالی که اینجوری نمیکنم نمیدونم ...

ببین من اصلا سعی میکنم وارد حاشیه ها نشمکه گریه نکنم که لوس بنظر نیام .من فقط میخوام بتونم عادی حرفامو بزنم بگم تو کار بد بوده اشتباه بوده .ولی اینو با اشک های زیادددددددد میگم و بعد طرف مقابل مسخره میکنه و من میرم تو سکوت

من اصلا اهل بحث نیستم و اکثر مواقع سکوت میکنم چون مجبورم چون بلد نیستم کنترل کنم گریه هامو  ول ...

احتمالا یه ناراحتی داری ، که باعث میشه موقع تنش بترکی

بعدا جوابشونو بده

هشت سین 🌺 یک نفر نیست تو را قسمت من گرداند ؟ کار خیر است اگر این شهر مسلمان دارد 🌺 کی بشه که بگم شد 💜 یعنی میشه که بشه ؟ 💜 ششمین سال انتظار 💜 من منتظر تو، تو منتظر چی ؟ بیا دیگه خب 💜 در آستانه چهل سالگی، باز هم انتظار بهتر از اتمام 💜 فلانی جانم، من بدون تو میتونم زندگی کنم، بخندم، شاد باشم، انرژی ببخشم، اما اگر تو باشی، همه اینها رو راحت تر انجام میدم ، همین 💜 ما حسرت دلتنگی و تنهایی عشقیم، یعقوب پسر دید زلیخا که جوان شد 💜۲۸ تیر، چه دل خونیه ، حالم خراب تر از اونکه بدونیه 💜 اگه چشمات منو میخواست تو نگاه تو میمردم 💜چشمات 🧿 آخ چشمات 💜 صبر من رفته دگر بر باد از دل 💜 گر حال زار دلم را بخواهی، با تو چه گویم که بر آن گواهی 💜 نفهمیدی که عشق و جان منی، جان که چه گویم جهان منی، نفهمیدی در دلم چه گذشت، تو قرار دل بیقرار منی💜 تو نباشی منمو چشمای ترم 💜 عادلانه نیست من بمانم و حسرت مدام ، عادلانه نیست قسمتم از این عشق ناتمام💜 تنها تو انبار کاه، هی میگشتم دنبال نخ سوزنای اشتباه💜 فلانی جان، از امروز بتی که از تو ساختم رو میشکنم، اگر روزی لحظه ای روزگاری دلت برا من تپید و به من پیشنهادی دادی بعد میسازم همه چیزهایی که باید بسازم، عاشقانه هم میسازم اما الان که نیستی و قراری هم نداری با من بهتره که خط بکشم روت 💜 تموم لحظه های این تب تلخ، خدا از حسرت ما باخبر بود، خودش مارو برای هم نمیخواست، خودت دیدی دعامون بی اثر بود 💜 مقاومت میکنم تا زمانی که تو رو ندارم دلنوشته ای ننویسم به یادت فقط اینکه امشب یه جوری ام دلتنگ نیستم فقط یه جوری ام انگار جام زندگیم ترک داره و عمرم داره هدر میره🍀 نه ، نشد که بیخیال شد ، تا زمانی که رسیدن به تو امکان دارد، زندگی درد قشنگیست که جریان دارد 💜
ببین من اصلا سعی میکنم وارد حاشیه ها نشمکه گریه نکنم که لوس بنظر نیام .من فقط میخوام بتونم عادی حرفا ...

میدونم چی میگی اینقدرگریه میکنه نمیتونه حرفاش ودرست به طرف بفهمونه این خیلییی بده