2777
2789
عنوان

خیلی گریه میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 163 بازدید | 23 پست
منم همینجورم خواهری  دلمون پره از چشمامون میریزه بیرون

ببین من دلم میخواست وقتی گریه میکنم همسرم مسخره نکنه و یا اصلا نگران شه و حالش بد شه نمیدونم اما اینجوری نیست و از نظرم ادم بدذاتیه . نمیدونم اینم مشکله منه یا نه اما اون میگه تو بی دلیله گریه هات

میدونم چی میگی اینقدرگریه میکنه نمیتونه حرفاش ودرست به طرف بفهمونه این خیلییی بده

افتضاحه و حقم خورده میشه و بده من میشم .ببینم من بلدم حرف بزنم بلدم دفاع کنم اما بلد نیستم گریه نکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افتضاحه و حقم خورده میشه و بده من میشم .ببینم من بلدم حرف بزنم بلدم دفاع کنم اما بلد نیستم گریه نکنم ...

منم آدمی ام دوست دارم دفاع کنم‌ امامیدونم حرف بزنم گریه میگیره سعی میکنم ساکت شم باگریه کردن ضعف نشون ندم

احتمالا یه ناراحتی داری ، که باعث میشه موقع تنش بترکی بعدا جوابشونو بده

هیچ فرقی نداره حتی تو حالت عادی بدون دعوا مثلا میخوام گلایه کنم که تو فلان روز فلان کارو کردی و من ناراحتم . اما این با گریه اس

ببین من دلم میخواست وقتی گریه میکنم همسرم مسخره نکنه و یا اصلا نگران شه و حالش بد شه نمیدونم اما این ...

میدونی هم مقصره هم حق داره 

گریبه ی زیادی عادی میشه حتی ممکنه خسته کننده بشه 

من الان کمتر تو خودم میریزم بیشتر داد میزنم حرفای تو دلمو با تمام حرصم داد میزنم میگم و بهترم کمتر گریم میگیره 

میدونی نباید مراعات بقیه کنی زن خوب باشی و تو خودت بریزی آبروداری کنی  

اتفاقا سلیطه گری بهتره

هم همه مواظبن صداتو در نیارن هم خودن از درون داغون نمیشی 

منم آدمی ام دوست دارم دفاع کنم‌ امامیدونم حرف بزنم گریه میگیره سعی میکنم ساکت شم باگریه کردن ضعف نشو ...

منم همینم ضعفم همین گریه هاس .البته که ادمای خوبی هم کنارم نبودن که مسخره نکنن

میدونی هم مقصره هم حق داره  گریبه ی زیادی عادی میشه حتی ممکنه خسته کننده بشه  من الان کم ...

ببین اره اما دلیل گریه هام خیلی منطقی بوده . و اینکه از اول این مدلی بوده نکه به مرور خسته بشه . یعنی ادم یه بار باید دلداری بده بعد بگه اه خسته شدم گریه نکن